2017 INFINITI Q60 – шикарне, розкішне купе з новітнім технологічним оснащенням

Історія створення Infiniti Q60

Infiniti Q60 - це спорт-кар класу люкс, купе та кабріолет, виготовлені компанією Infiniti, як послідуючі авто Infiniti G купе та його конфігурацій. Вперше він був представлений у 2013 році. Незабаром автомобіль було оновлено. Зміни наступного року у Q60-купе включають:

  • впровадження моделі Q60S-купе Limited 6MT та Q60S-купе Limited (заміна попередніх Q60-купе IPL 6MT та Q60-купе IPL AT);
  • два нові зовнішні кольори: Majestic White та Hagane Blue (Moonlight White більше не доступний)

Зміни у Q60-кабріолет цього ж року включають:

  • два нові зовнішні кольори: Majestic White та Hagane Blue (Moonlight White більше не доступний);
  • пропонується у двох моделях: Q60-кабріолет та Q60S-кабріолет 6MT

Зміни у Q60-кабріолет IPL включають:

  • один новий зовнішній колір: Majestic White (Moonlight White більше не доступний);
  • пропонується в одній моделі: Q60-кабріолет IPL

Автомобілі були випущені до продажу в липні 2014 року. Американські моделі включали тільки двигуни 3.7 (купе / кабріолет / IPL кабріолет) та 3.7 AWD (купе).

Модель Q60-кабріолет Premier Edition 2015 року - це Q60-кабріолет для канадського ринку з вибором шкіряних сидінь з червоної або пшеничної шкіри, внутрішньою обробкою з дерева або шкіри, унікальною передньою решіткою з чорним хромовим обрамленням, підігрівом та охолодженням передніх сидінь, системою навігації, розпізнавання голосу для аудіо- та навігаційних елементів керування.

Характеристики випуску 2017 року

2017 Infiniti Q60 отримує дев'ятнадцять-дюймові легкосплавні диски, що є стандартними на всіх моделях Q60, але колеса варіації Red Sport отримують унікальний дизайн. Світлодіодні протитуманні фари також є стандартними.

Базовий двигун - це 2,0-літровий чотирициліндровий з турбонаддувом. Він виробляє 208 кінських сил і 258 фунтів/фут крутного моменту, працює разом з семи-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Це єдина передача, доступна на Q60. Red Sport мають новий двигун: 3,0-літровий V-6 з трьох-компонентним турбонаддувом, що забезпечує дуже високу продуктивність. У Red Sport двигун виробляє до 400 к.с. і 350 фунтів/фут крутного моменту.

Обидва задні та повнопривідні мотори Red Sport були завантажені усіма корисними характеристиками Infiniti. Вони включають динамічну цифрову підвіску з адаптивними амортизаторами, системи Active Trace Control, Adaptive Shift Control та Direct Adaptive Steering.

Що подобається водіям?

  • миттєве прискорення і потужність двигунів;
  • сучасний стиль;
  • зручне кермо;
  • динамічна підвіска;
  • комфортний та тихий салон.

Що прийшлося не до вподоби?

  • немає попередження зіткнення;
  • немає Android Auto або Apple CarPlay;
  • важкодоступне заднє сидіння.

Ціна авто – до 53,300 дол. Вартість змінна, бо залежить від стану транспортного засобу.

AuctionЕxport - www.auctionexport.com - відомий експортер, який переправляє вживані авто з США та Канади до України, в тому числі й до Сум, пропонує придбати 2017 Infiniti Q60 Крім цієї моделі, представлено більш ніж 250 тис. авто. Кожні 24 години додаються нові надходження.

Спочатку зареєструйтеся, щоб почати співпрацю. Потім вам буде надано особистий депозит, куди потрібно покласти певну суму грошей. Обирайте машину, тоді AuctionExport почне її перевезення до терен України. Пошкоджені авто на продаж доставляються швидко та без жодних зусиль з боку власника. Забрати авто з Канади ви можете у найближчій портовій точці.

Доставка автомобілів входить у загальну ціну, представлену до сплати. Кінцева вартість гарантовано є набагато нижчою, ніж може представити дилер в Україні. Вже багато автопоціновувачів переконалися в цьому.

 

Продаж 2017 Infiniti Q60

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion