2017 Honda Fit – якісний та зручний у керуванні автомобіль

 

Honda Fit, також продається як Honda Jazz, є п'яти-дверним малолітражним автомобілем із переднім приводом, який був виготовлений та випущений у продаж компанією Honda у 2001 році. Наразі авто знаходиться у третьому поколінні. Ця модель у світі продається й виробляється на десяти заводах у восьми країнах, а продажі досягли майже 5 мільйонів вже до середини 2013 року.

Третє покоління (2013 – нині)

Третя генерація Fit зберігає загальну концепцію дизайну попередніх поколінь. Honda використовує сталь надвисокої міцності для 27% кузова цього автомобіля, хоча загальна довжина тепер коротша (-1.6 дюймів), а колісна база - більш довга (+ 1.2 дюйм), що збільшило задні місця для ніг (+4.8 дюймів) порівняно з попереднім поколінням. Панелі кузова зварені. До речі, HR-V поділяє свою платформу з Fit.

Ринок Японії

Моделі для ринку Японії вийшли в продаж 6 вересня 2013 року. Моделі, доступні в Японії, коливаються випущені в конфігураціях 13G, 15X, RS і гібридів. Гібрид Fit використовує 1,5-літровий двигун DOHC i-VTEC у парі з 7-ступінчастою трансмісією з подвійним зчепленням, та літій-іонний акумулятор із регульованим співвідношенням сервоприводу. У порівнянні з вихідним гібридом IMA, новий гібрид тепер може працювати повністю на електричному забезпеченні при водінні, роблячи автомобіль нарівні з Toyota Prius.

Північна Америка

Американська модель дебютувала в 2014 році на Північноамериканському Міжнародному Автосалоні й поступила в продаж у червні. Модель третього покоління замінює попередній двигун SOHC абсолютно новим 1,5-літровим двигуном DOHC i-VTEC, що має систему безпосереднього впорскування. Варіанти трансмісії включають в себе 6-ступінчасту механічну або автоматичну трансмісію. Оцінка пробігу палива для моделей із автоматичною передачею становить 33/41/36 миль на галон або 32/38/35 миль на галон (варіанти EX та EX-L).

Автомобіль 2017 року випуску

2017 Honda Fit - це хетчбек для п’яти пасажирів, який на ринку конкурує з Nissan Versa Note, Ford Fiesta і Chevrolet Sonic. Варіанти, що запропоновані для продажу, включають LX, EX та EX-L (у шкіряній обробці). Honda Fit була перероблена в 2015 році, і багато з цих змін перенесли на модель 2017 року. Базова модель LX є більш дорогою, ніж деякі інші хетчбеки цього зразку, але вона пропонує повний набір функцій. Які особливості у 2017 Honda Fit є найбільш важливими?

Honda Fit оснащена 1,5-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю 130 к.с., шести-ступінчастою механічною коробкою передач і переднім приводом. Значні стандартні особливості включають автоматичні фари, систему віддаленого запуску та резервну камеру. Іншою цікавою особливістю є оновлена стерео-система з 7-дюймовим сенсорним екраном, який може бути використаний для доступу до навігації, інтеграції Pandora і багато іншого.

Вартість такого автомобіля складає від $11,648 до $19,452. Але, слід пам’ятати, що ціна може змінюватись, тому що вона цілком залежить від поточного стану транспортного засобу.

Автомобілі цієї компанії, зокрема саме ця модель, зарекомендували себе на міжнародному ринку як надійні помічники сучасного водія. Якщо ви хочете придбати потужний та стильний 2017 Honda Fit, зверніться до страхового аукціону AuctionExport, де для мешканця кожного куточка світу представлено безліч підтриманих транспортних засобів від дилерів Канади та США. Зайдіть на портал www.auctionexport.com., занесіть свої особисті дані для реєстрації та активуйте депозит для розрахунку. Пошкоджені авто на продаж можна отримати у ближчому портовому відділенні.

Продаж 2017 Honda Fit


 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion