2017 HONDA HR-V – потужний кросовер – підкорювач доріг

Поява моделі Honda HR-V на міжнародній арені

Honda HR-V - це субкомпактний кросовер позашляховик виробництва Honda, що охоплює два покоління. Перше покоління HR-V було засновано на платформі звичайного авто Honda і продано в Японії та на вибіркових ринках Азіатсько-Тихоокеанського регіону в період між 1999 і 2006 роках. Друге покоління HR-V засноване на платформі третього покоління Honda Fit і надійшло в продаж у Північній Америці, Австралії , Бразилії та вибіркових азійських ринках в 2015 році. Авто HR-V другого покоління в основному ідентичне JDM Vezel, який надійшов у продаж наприкінці 2013 року.

Абревіатура HR-V, згідно Honda HR-V, офіційно розшифровується як HI-Rider Revolutionary Vehicle, а за іншою версією - Hip і Smart Runabout Vehicle. HR-V був представлений для задоволення попиту на автомобілі-позашляховики, для яких найважливішими характеристиками є збільшення вантажного приміщення та більша видимість, а також висока маневреність, продуктивність та гідна економія палива.

HR-V був побудований на платформі під назвою «Supermini», що використовується компанією Honda, тоді як його відомий побратим CR-V був побудований на платформі Civic. Авто цієї моделі відоме як одне з найбільш ранніх автомобілів з низьким рівнем викидів (з точки зору оксидів азоту) та славиться унікальним дизайном.

Розроблений як концепт-автомобіль "Wild and Joyfull J-WJ" і виставлений на Токійському автосалоні в 1997 році, HR-V вийшов у якості футуристичного та легкого позашляховика у 1998 році, винятково для дилерської мережі Honda, що називається Honda Verno в Японії. Honda HR-V незабаром запущений у виробництво завдяки своїй популярності. HR-V постачався в Європу або з двигуном Honda D16W1 об’ємом 1.6-л або з повнопривідним SOHC VTEC Honda D16W5.

Вихід випуску 2017 року

2017 Honda HR-V майже такий же широкий і високий, як компактний позашляховик Honda CR-V, але в цілому близько на 10 дюймів більший. Але коротший HR-V має менше вантажне відділення.

Завдяки передньому або повному приводу та шести-ступінчастій механічній або автоматичній трансмісії, 2017 HR-V має три конфігурації: LX, EX та EX-L з навігацією.  У дизайні, як зовнішньому, так і внутрішньому, підхід Honda найбільш подібний до Mazda. Випуск 2017 року чимось подібний до спортивних моделей. Решітка радіатора була поновлена, тепер вона ще краще вписується в існуючу концепцію, а чорна смужка над нею гармонійно зв'язує фари з загальним дизайном. Усі три конфігурації оснащені 1,8-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю 141 к.с. Отже, найкращі характеристики випуску 2017 року:

  • вишукана їзда;
  • якість внутрішніх матеріалів;
  • місткий пасажирський простір;
  • вантажна універсальність;
  • ідеальна видимість.

Та визначні риси, що відрізняють це авто від інших:

  • субкомпактний кросовер;
  • п'ять місць;
  • багатопозиційне сидіння другого ряду;
  • ручна або автоматична трансмісія;
  • фронтальний або повний привід;
  • доступна камера LaneWatch.

У початковій комплектації це авто коштуватиме 19,465 дол. Але, якщо клієнт забажає використати усі доступні функції та додати їх до комплектації машини, то вартість авто буде становити приблизно 26-27 тис. дол. Зауважте, що ціна також залежить від стану транспортного засобу. Авто, яке має пошкодження, має вартість знижену.

Страховий аукціон www.auctionexport.com. пропонує до продажу 2017 Honda HR-V. AuctionExport може допомогти купити і доставити авто до авто з Канади та США до України, в тому числі й Дніпра. На сайті представлено більше 250.000 машин на продаж, кожного дня нові машини додаються з усіх аукціонів і дилерів Америки та Канади. Вибір величезний, На вимогу, AuctionExport допоможе знайти авто за бюджетом і запитом клієнта.
Потрібно тільки пройти реєстрацію та активувати власний депозит, зробивши грошовий внесок. Пошкоджені авто на продаж доходять до покупця максимально швидко. Забрати авто з США можна у найближчому портовому відділенні.

Доставка автомобілів є частиною суми. В цілому, ви витратите набагато менше, купуючи у AuctionExport, ніж коли ви придбали на ринках Україні. Ви можете реально заощадити гроші, не прикладаючи при цьому ніяких зусиль.

Продаж 2017 Honda HR-V

 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion