2017 HONDA ACCORD – один із останніх випусків серії автомобілів від світового виробника

Концепція авто Honda Accord

Honda Accord - це серія автомобілів, виготовлених Honda, починаючи з 1976 року, найбільш відома своїм чотирьох-дверним седаном, який був однією з найбільш продаваних автомобілів у Сполучених Штатах, рахуючи з 1989 року. Назва Accord була застосована до різних автомобілів по всьому світу, включаючи купе, седани, хетчбеки та кросовери.

Від початку виробництва, Honda запропонував кілька різних варіантів кузова автомобіля та версії Accord взагалі, таким чином, так часто трапляється, що автомобілі, які продаються під моделлю Accord одночасно в різних регіонах, досить суттєво відрізняються. Автомобіль був представлений у 1976 році як компактний хетчбек, хоча у 1989 році склад було розширено, включивши туди седан, купе та універсал.

Шосте покоління Accord у 1990-х роках перетворилося на проміжний транспортний засіб, що мав одну базову платформу, але з різним технічним оснащенням та габаритами для підвищення конкурентоспроможності на різних міжнародних ринках. Для восьмого покоління Accord, випущеного на ринок Північної Америки в 2001 році, Honda знову вирішила змінити модель в масштабах і збільшити її розмір. Поточне десяте покоління Accord для ринку Північної Америки знову класифікується як автомобіль середнього розміру. Після періоду розробки ідеосинкретичних автомобілів, таких як Honda 1300, які зустріли позитивну реакцію як в Японії, так і в Північній Америці, Honda почав активно просувати виробництво цих автомобілів.

Що продемонструє автомобіль 2017 року випуску?

2017 Honda Accord з’явився на ринку з деякими змінами. Автомобіль може похвалитися новим мультимедійним зв'язком та спеціальною технологією безпеки, яка доступна на всіх конфігураціях.

З оновленою решіткою для радіатора, новими фарами та реставрованими бамперами, Accord 2017 є однією з самих розкішних машин виробництва Honda. Велика хромова смуга огортає решітку, чим трохи наближується до стилю Acura. У спортивному седані Accord тепер стоять нові 19-дюймові колеса, що виводить його вперед від таких авто, як Toyota, Camry, Nissan Altima і Ford Fusion. Моделі Touring також отримують 19-дюймові колеса, але на додаток мають нові, унікальні амортизатори, щоб покращити якість їзди. Чотирициліндровий двигун потужністю 189 кінських сил забезпечує достатню міць для якісної та швидкої їзди. Отже, виокремимо визначні риси цього випуску та особливості, що найбільше сподобалися водіям.

Плюси 2017 року:

  • високі рейтинги безпеки та технологічного оснащення;
  • трансмісія;
  • пробіг газу;
  • видимість;
  • багато стандартних функцій.

Визначні риси:

  • системи Apple CarPlay, Android Auto, підключення до смартфону;
  • високотехнологічні засоби безпеки;
  • седан або купе;
  • чотирициліндровий двигун або V-6 двигун.

Авто у стандартній комплектації коштує 22-23 тис. дол. Можна додати й інші опції, тоді вартість збільшиться до 34-35 тис. дол. Ціна також залежить від стану транспортного засобу, від наявних пошкоджень тощо.

Якщо 2017 Honda Accord зацікавив вас, тоді страховий аукціон www.auctionexport.com. представляє вам це авто серед своїх лотів. AuctionExport стане у нагоді тим, хто, бажає придбати авто з Канади та США та доставити його до України, й до міста Харкова. Аукціон представляє більше 250 тисяч автомобілів, кожної наступної доби виставляються нові машини з усіх аукціонів та від усіх дилерів Канади та Америки. AuctionExport допомагає вибрати авто за бюджетними вимогами та запитом водія.

Процес реєстрації дуже простий, далі треба покласти гроші на депозит, він послужить активним рахунком у майбутніх операціях. Пошкоджені авто на продаж швидко поступають до України. Забрати авто з США можна у відділенні портової служби. Доставка автомобілів вже порахована разом із загальною вартістю, що дозволяє вам витратити набагато менше, вступаючи в співпрацю з AuctionExport. Ви зможете реально заощадити, отримавши при цьому відмінний транспортний засіб.

Продаж 2017 Honda Accord

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion