2017 FORD FUSION – відома марка, неперевершений стиль та відмінна продуктивність

 

Ford Fusion є чотирьох-дверним, невеликим за розміром седаном для п’яти пасажирів, що вироблений та випущений у масовий продаж компанією Ford. Дві генерації Fusion оснащені бензиновими та газовими двигунами, а також наявні гібридні версії.

Друге покоління (2013 – нині)

Друга генерація Fusion була представлена у 2012 році на Північно-американському Міжнародному Авто-показі як модель 2013 року. Перероблений Fusion був побудований на платформі Ford CD4. Нова модель знаменує собою повторне зближення функціональної платформи Ford як для Європи, так і для Америки - платформи CDW27, яка «породила» Ford Contour / Mercury Mystique та оригінальний європейський Mondeo. Випробування та розробка локалізованих версій Fusion були проведені як в Північній Америці, так і в Європі, в результаті чого були обрані різні двигуни, автоматичні коробки передач, системи налаштування підвіски та колеса.

Завдяки великій кількості продажів переробленої моделі 2013 року, були додані нові елементи оснащення та встановлені на заводі в штаті Мічиган. Гібридна версія Fusion Energi Plug-in продовжить збиратися у Мексиці. У Європі та на інших міжнародних ринках, діапазон двигуна є подібним до оригінального, але 2.5-літрова версія буде наявна тільки у Північній Америці. На міжнародних ринках трициліндровий 1.0-літровий EcoBoost, був випущений в період з 2014 по 2015 рік. Друге покоління Fusion було побудовано колісною базою, більшою на 122 мм (4,8 дюйма), ніж вихідна модель платформи CD3, та на 18 мм (0,7) ширше й 31 мм (1,2 дюйма) вище. Незважаючи на більші зовнішні розміри, деякі аспекти салонного простору зменшилися, включаючи багажник.

2013 Fusion доступний у варіантах S, SE і Titanium. Ford зібрав п'ять різних силових агрегатів для другого покоління, включаючи два гібридні варіанти. Друге покоління Fusion представило кілька технологій допомоги водіям, заснованих на сенсорах, камерах і радарах. Засоби безпеки включають систему регулювання швидкості транспортного засобу через адаптивний круїз-контроль із попередженням про зіткнення.

Автомобіль 2017 року

Оновлений 2017 Ford Fusion вдосконалений у ключових областях, включаючи кращу мультимедійну систему, оновлену технологію безпеки та допомогу водію що підвищують якість поводження авто на дорозі та особливості керування. У порівнянні з автомобілями-конкурентами, Fusion пропонує більш надійний набір функцій і має кращу інтеграцію технології і більш якісно оздоблений салон.

Хоча Ford оновив 2017 Fusion майже повністю, це легко не помітити на перший погляд. Не багато змінилося на зовнішньому вигляді, але великі оновлення є в оздобленні салону, системи безпеки та технології керування, що робить авто більш «розумним». Ford Fusion із такими автомобілями, як Toyota Camry, Honda Accord та Volkswagen Passat. Два нових варіанти були додані до Fusion для 2017: Sport та Platinum, котрі приєднуються до вже стандартних варіантів S, SE та Titanium. Також для цього року представлений один новий двигун: 2.7-літровий V-6 потужністю 325 к.с., який наявний для Sport. Ford Fusion SE оснащений 1.5-літровим двигуном EcoBoost, а Platinum має більше потужний 2.0-літровий двигун EcoBoost.

Вартість такого авто складає від $10,904 до $22,712. Ціна може відрізнятися, бо залежить від стану машини.

Придбати вдосконалений 2017 Ford Fusion допоможе страховий аукціон AuctionExport. Адже саме тут ви зможете швидко знайти підтримані транспортні засоби, які зібрані від різноманітніших дилерів США та Канади. Зайдіть на сайт www.auctionexport.com., пройдіть невелику та просту реєстрацію, а потім відкрийте власний депозитний рахунок. Через нього ви надалі будете проводити усі платежі. Пошкоджені авто на продаж можна отримати у ближчому портовому відділенні.

Продаж 2017 Ford Fusion


 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion