2017-CHEVROLET-EQUINOX-якісний-автомобіль-новітнього-покоління

Загальні відомості про автомобіль Chevrolet Equinox

Chevrolet Equinox – середньорозмірний кросовер, що був спроектований та вироблений відомим якісним концерном Chevrolet, беручі за основу платформу Theta General Motors. Авто було представлене в 2004 році. Автомобілі першого покоління Equinox виготовлялись лише заводом CAMI Automotive GM / Suzuki. Є одна особливість, Chevrolet Equinox зовсім не підходить для пересування по дорогах низької якості, як, наприклад, Chevrolet Tahoe і Chevrolet TrailBlazer, що засновані на базисі вантажних машин та спроможні підкорити будь-які дороги.
Можна виокремити, що автомобіль оснащений двигуном 3.4 L LNJ V6, що випускається в Китаї (Shanghai GM), та трансмісією Aisin AF33, яку розробляють в Японії. Деякі екземпляри мають систему переднього приводу.
Chevrolet Equinox 2008 року випуску включав деякі оновлення, що являли собою зміну положення компаса: тепер він знаходиться не на поверхні дзеркала заднього виду, що знаходиться у салоні, а у інформаційному центрі водія. Крім того,  були додані три нові кольори для зовнішнього покриття поверхні авто. Більш усього цього, виробник додав нову систему OnStar, що має зв’язок з навігаційної системою GPS. На додаток до цього, модель 2008 року випуску була спроектована з урахуванням більш розширеного простору для пасажирів, оновлених чотириколірних дискових гальм з системою оптимізації тиску в шинах та його контролю.

Нові риси для випуску 2017 року

2017 Chevrolet Equinox є трохи більшим, ніж більшість компактних позашляховиків. Авто має до 31,4 кубічних футів вантажного простору.
Авто спроектоване так, щоб чотирьох-циліндрові двигуни, що оснащені кнопкою "Eco", використовували функцію кондиціонування повітря, яка оптимізує точки пересування для кращої економії палива та більшої ефективності.
Автомобіль оснащений чотирьох-циліндровим 2,4-літровим базовим двигуном з прямим впорскуванням і змінним клапаном, який виробляє потужність 182 кінських сил,  а також, автоматичною 6-ступінчастою коробкою передач.
Можна виділити декілька переваг та недоліків автомобіля цього року випуску. Отже, плюси:

  • достатньо заднього простору;
  • ковзання крісла для додаткового комфорту;
  • додатковий двигун V6 забезпечує швидке прискорення;
  • прекрасна шумоізоляція;
  • авто їде гладко на грубих дорогах.

Та деякі мінуси:

  • чотирициліндровий двигун поводить себе досить в'яло;
  • менший вантажний простір, ніж у деяких конкурентів;
  • якість матеріалів для обробки салону залишає бажати кращого.

Поточна ціна автомобіля досягає до 23,100 дол. Вартість авто залежить від того, у якому стані знаходиться транспортний засіб.

Придбати 2017 Chevrolet Equinox можна на автомобільному аукціоні www.auctionexport.com, який здійснюю експорт підтриманих машин із Канади до абсолютно усіх міст України, в тому числі і до Черкас.
Спочатку клієнт повинен здійснити реєстрацію, далі зробити внесок у вигляді деякої суми, що буде його власним депозитом. Далі, потенційний покупець здатен обрати будь-яке авто із тих моделей, що виведені на просторах сайту. До речі, на сайті представлено більш ніж 250 тис. авто, тому кожен клієнт зможе обрати щось, що прийде до смаку саме йому. Потім клієнт вносить оплату за транспортний засіб і АuctionЕxport розпочинає його транспортування. Навіть із урахуванням суми за перевезення та оформлення документів, придбати авто на АuctionЕxport вийде значно дешевше, ніж у місцевого ділера. До того ж, на АuctionЕxport можна знайти не тільки автомобілі, але й запчастини до будь-якої моделі та марки.

Продаж 2017 Chevrolet Equinox

 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion