2016 TOYOTA PRIUS – досконалий гібридний автомобіль, якість якого перевірена часом

Особливості моделі Prius для авто марки Toyota

Toyota Prius являє собою гібридний електричний автомобіль, розроблений компанією Toyota і випущений на світовий ринок у 1997 році. Спочатку авто пропонувалося в якості 4-дверного седану, але з 2003 року Prius представ у вигляді 5-дверному хетчбеку.
Служба охорони навколишнього середовища США (Resources Board) та California Air (CARB) оцінили Prius, як автомобілів, що є абсолютно безпечним для оточуючого простору та не є джерелом шкідливих викидів. З 2016 року Prius Eco займає позицію найбільш паливо-економічного автомобіля в США. Перший Prius надійшов у продаж в Японії в 1997 році, він став першою одиницею масового виробництва гібридних транспортних засобів.
У 2011 році Toyota розширила сімейство Prius, включивши Prius V - розширений хетчбек-універсал, і Prius с - малолітражний хетчбек.
Як і багато інших автомобілів виробництва Toyota, Prius став прапороносцем в своєму класі. Цей гібридний хетчбек став справжнім хітом на ринку через високий рівень економії палива, просторий салон і розумну ціну. Автомобіль має місткий простір поряд із задніми сидіннями та ємке багажне відділення, що робить його гідною заміною для сімейного седана або навіть компактного кросовера. Завдяки наявності очевидних переваг, оригінальний гібридний автомобіль Toyota є сильним кандидатом для покупців, зацікавлених у придбанні гібридного транспортного засобу. 1,8-літровий бензиновий двигун генерує 98 к.с. (73 кВт), що в поєднанні з додатковою потужністю електродвигуна створює в цілому 134 к.с. (100 кВт). Завдяки електричному водяному насосу, двигун Prius є першим автомобільним двигуном, який не вимагає ніяких допоміжних ременів, що додатково покращує його паливну економічність.

Який автомобіль представила Toyota Prius у 2016 році?

2016 Toyota Prius було випущено із новим плагіном в варіанті Prius Prime, що досяг найвищого рівня економії палива та обійшов у рейтингу усі інші гібридні транспортні засоби. Prius 2016 року випуску має такі показники, що стосуються зберігання палива: 4,4 л / 100 км, 65 милі на галон для міста, 4,7 л / 100 км, 60 милі на галон для шосе і 4,5 л / 100 км та  62 милі на галон для комбінованих місцевостей. Новий еко-версія доступна в двох комплектаціях, які оснащені літій-іонними батареями. Підвищення ефективності автомобіля, в значній мірі, здійснено за рахунок зниження ваги Prius, який має більш легкий акумулятор і не має запасного колеса. З точки зору економії палива, 2016 Prius міг зрівнятися з  відомим Honda Insight. Однак, до сих пір Honda Insight посягає позицію, яка не набагато вище, ніж рейтинг Prius. Наразі, тільки три гібридних моделі, що доступні на ринку, мають більш високу комбіновану економію палива, ніж Prius 2016 року: BMW i3 REx (88 миль на галон), Chevrolet Volt (77 миль на галон), а також перше покоління гібридних Toyota Prius.
2016 Toyota Prius є на 6,1 см довшим, на 1,5 см ширшим і на 2,0 см нижчим, ніж його попередники. Авто використовує стандартні світлодіодні фари. Крім того, випуск 2016 року має високий коефіцієнт лобового опору.
Ціна автомобіля коливається до 30 тис. дол. Вартість авто залежить від його поточного стану.

Придбати 2016 Toyota Prius можна на автомобільному аукціоні www.auctionexport.com, який здійснює експорт уживаних автомобілів із США до будь-якого міста України, зокрема, Києва. У зв’язку зі швидким розвитком ринку постачання у столиці, ви можете придбати авто безпосередньо у Києві, але, зауважте, що на оригінальну ціну додається деяка сума, яку накручує сам продавець.
AuctionExport.com є глобальним постачальником автомобілів, який відвантажує авто до Києва, орієнтуючись на первісну ціну. Клієнт, що реєструється на сайті, має внести депозит, що дозволяє придбати будь-яке авто на свій смак. Після того, як AuctionExport.com почне процес закупівлі та доставки, необхідно сплатити певну суму за обробку документації та процес транспортування. Але, якщо ви добре ознайомились із вартістю авто, що пропонують точки продажу у Києві, ви зробите висновок, що з AuctionExport.com придбання транспортного засобу обійдеться в рази дешевше, навіть, із урахуванням вартості номінального збору.

Продаж 2016 Toyota Prius

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion