2016 MAZDA CX-5

2016 MAZDA CX-5 – красивий та потужний автомобіль від світового виробника якісних машин

Що взагалі є цікавого про модель Mazda CX-5?

Mazda CX-5 - це компактний кросовер, вироблений компанією Mazda, починаючи з 2012 року. Це перший автомобіль Mazda, що показує нову концепцію KODO - Soul of Motion Design, яку вперше було продемонстровано на автомобільному концепт-шоу Shinari в травні 2011 року. Він поділяє платформу з Mazda3 і Mazda6. Це також перший автомобіль, що включає в себе повний набір технологій Skyactiv Technology, включаючи жорстку, легку платформу, в поєднанні з новою серією ефективних двигунів та передач, що призводить до зменшення викидів та споживання палива.
Дизайн авто був заснований на прикладі Mazda MINAGI. Mazda CX-5 замінює і Mazda Tribute, і Mazda CX-7. Японська модель була представлена ​​на Токійському автосалоні 2011 року, а також було випущено індивідуальний варіант із червоним кольором корпусу, з легкосплавними колісними дисками, пофарбованими в матово-чорний. Виробничі моделі з'явилися в продажу в 2012 році, завдяки вибору двигунів SKYACTIV-D 2.2 або SKYACTIV-G 2.0, що відповідали 6-ступінчастим автоматичним передачам SKYACTIV-DRIVE. Після свого введення в 2012 році він отримав премію «Автомобіль року» в Японії. CX-5 доступний як з переднім, так і з повним приводом, оснащений 2,0-літровим бензиновим чотирициліндровим двигуном (PE-VPS) з потужністю 162 к.с. (121 кВт, 164 к.с.) / 155 фунт/ фут (210 Н · м), в середньому дорівнює приблизно 28 миль на галон.
Авто також доступне з 2.2-літровим двоступінчастим дизельним двигуном з турбонаддувом (SH-VPTS) з потужністю 147 к.с. або 173 к.с. EPA оцінив пробіг газу CX-5 як кращий в своєму класі - найкращий пробіг будь-якого не гібридного SUV. Споживання палива для дизельного двигуна з початковим приводом становить 63 миль на галон (4,5 л / 100 км).
Японське виробництво Mazda CX-5, оснащене дизельним двигуном SKYACTIV-D 2.2, розпочалося на заводі Ujina поряд із штаб-квартирою Mazda у Хіросімі. У 2012 році виробництво Mazda CX-5 на заводі Ujina було збільшено до 240 000 одиниць на рік. Що стосується вітчизняного ринку Японії CX-5, щомісяця продажі становлять в 8 разів вищі, ніж прогнозується, тільки у лютому 2012 року продаж становить 73%.

Нові риси для моделі, яка була випущена у 2016 році

2016 Mazda CX-5 отримає нову структуру зовнішньої поверхні, переглянуту схему управління, нові матеріали для салону та додаткові системи зв'язку.
Компактний позашляховик Mazda був справжнім відкриттям у 2012 році, а автовиробник трохи оновлював його для кожного модельного року з моменту запуску. У 2016 році авто CX-5 отримає трохи оновлену решітку з новими металевими сірими акцентами. Фари мають перероблений дизайн, а світлодіодне освітлення «підписів» Mazda є тепер необов'язковим.
Під капотом CX-5 знову має будь-який з наступних двигунів: 2,0-літровий або 2,5-літровий чотирициліндровий. Крім того,  Mazda стверджує, що вони оновили підвіску кросовера для більш якісної їзди. Функція дискового вибору, який дозволяє водіям перемикати режими керування для більш чутливого водіння, також доступна в поточному році. Подорож буде тихою завдяки додатковій звуковій ізоляції по всьому периметру авто.
Усередині наявний клімат-контроль на панелі управління, також в новій CX-5 використовується остання версія мультимедійної системи на базі регулятора Mazda Connect. Інші риси включають електронне паркування, більш довгі задні місця, більші кишені дверей для зберігання та нові внутрішні зміни розташування технологічного оснащення.

Купити цю машину можна за ціною, що не перевищує 29,870 дол. Остаточна вартість буде залежати від стану самої машини на момент продажу.

Якщо ви вирішили, що саме ця машина вам підходить, придбати 2016 Mazda CX-5 можна, скористувавшись послугами автомобільного аукціону www.auctionexport.com, який експортує різноманітні моделі підтриманих авто до просторів України. Є можливість отримати свою покупку й у місті Ізюм.
Майбутній власник авто має внести свої особисті дані шляхом реєстрації та покласти на рахунок якусь суму, що слугуватиме вашим особистим депозитом. Коли авто було обране, клієнт робить оплату, після цього AuctionExport зможе зайнятись перевезенням автомобіля. Кожні 24 години усі моделі та складові частини до них, що розташовані на сайті, оновлюються шляхом додачі нових пропозицій.
Навіть якщо враховувати оплату за транспортування та оформлення необхідних паперів, кінцева вартість авто з аукціону AuctionExport є в декілька разів меншою, ніж у місцевого дилера.

Продаж 2016 Mazda CX-5

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion