2016 MAZDA CX-5 – якісно виготовлена модель із комплектом висококласного технологічного оснащення

2016 MAZDA CX-5 – якісно виготовлена модель із комплектом висококласного технологічного оснащення

Особливості моделі Mazda CX-5

Mazda CX-5 - це компактний кросовер, вироблений компанією Mazda, починаючи з 2012 року. Наприкінці 2015 року Mazda збільшив рівень стандартного обладнання, запропонованого на ринках США та Канади. У Сполучених Штатах резервна камера та сенсорна екранна аудіо-система були стандартними на базі спортивного варіанта авто з автоматичною трансмісією. Система навігації стала стандартною для конфігурації Touring та Grand Touring. У Канаді варіант GS і GT отримали стандартні навігаційні системи. Двигун SKYACTIV-G 2.5 був встановлений на автомобілях GX з автоматичною коробкою передач; GX з ручною коробкою передач став єдиним авто, який зберіг 2,0-літровий двигун.

Друге покоління CX-5 було представлено абсолютно новим дизайном та технологіями 15 листопада 2016 року на автосалоні у Лос-Анджелесі. CX-5 використовує бензиновий двигун SKYACTIV-G 2.0-л, дизельний двигун SKYACTIV-G 2.5-л та SKYACTIV-D 2.2-л. Також оновлені риси включають новий кузов моделі "Soul Red Crystal".

Автомобіль концепту Mazda MINAGI - це перший автомобіль Mazda, що демонструє нову концепцію Mazda KODO - Soul of Motion та технології SKYACTIV. Автомобіль був представлений на Женевському автосалоні 2011 року. Робоча модель вперше була показана на автосалоні у Франкфурті у вересні 2011 року.

Риси авто, яке було випущено у 2016 році

2016 Mazda CX-5 розкішно виглядає, добре оснащена та має багато функцій. Основними конкурентами CX-5 цього року випуску є оновлені Honda CR-V, Toyota RAV4, Ford Escape, Nissan Rogue і Subaru Forester.

2016 CX-5 має виразний дизайн, з великими колісними арками та піднімаючою віконною лінією, але більш різко окресленою лінією даху, ніж була у CX-3. Автомобіль пофарбовано неоднорідно, з легшими відтінками, що підкреслюють висоту дверей та темнішими тонами, що робить його нижчим за виглядом і більш спортивним. Красива трапецієподібна решітка була трохи змінена у цьому році, а фари CX-5 були зміщені та приближені до решітки. Світлодіодне освітлення тепер доступне на передній і задній частині. Всередині, салон має більш стриманий, діловий, вигляд із срібною обробкою та червоними смужками на високих шкіряних сидіннях.

CX-5 рухається дуже добре. 2016 Mazda CX-5 пропонує 2,0-літровий 4-циліндровий двигун потужністю 155 к.с., який тепер постачається виключно з 6-ступінчастою механічною коробкою передач і переднім приводом. Спортивні моделі з автоматичними трансмісіями, Touring та Grand Touring, включають 2,5-літровий 4-циліндровий двигун потужністю 185 к.с. Більший двигун пропонується тільки з автоматичною коробкою передач.

Отже, основні переваги авто 2016 року випуску:

  • плавна, комфортна їзда, особливо це відчувається на поворотах;
  • двигуни забезпечують велику економію палива;
  • просторі сидіння в обох рядах
  • багато функцій безпеки.

Авто зі стандартною комплектацією обійдеться водію у 14 тис. дол. За бажанням власник може додати інші доступні опції, тоді вартість авто становитиме максимально 22-23 тис. дол. Крім того, варто взяти до уваги стан автомобіля, він теж впливає на суму, в залежності від наявності пошкоджень.

Страховий аукціон www.auctionexport.com. виставляє на продаж автомобіль 2016 Mazda CX-5. AuctionExport допомагає своїм клієнтам придбати та доставити автомобілі з Канади та США до України, в тому числі й до Вінниці. До уваги споживача на сайті аукціону виставлено понад 250.000 машин, кожної доби нові моделі виставляються, збираючись з усіх аукціонів і дилерів Америки та Канади. При виникненні такої необхідності, AuctionExport допоможе вибрати авто, узгоджуючись з бюджетними коштами та побажаннями клієнта.
Спершу треба пройти реєстрацію та покласти гроші на депозит, який ви потім будете використовувати для розрахунку. Пошкоджені авто на продаж швидко переправляються власникові, а забрати авто з США можна у самій ближчій до вас портовій точці.

Доставка автомобілів вже включена в загальну вартість. У цілому підрахунку, ви заплатите набагато менше, співпрацюючи з AuctionExport, ніж якщо б ви купували авто на українських ринках. Це реальний спосіб отримати хороше авто, при цьому заощадивши кошти.

Продаж 2016 Mazda CX-5

 

 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion