2016 HYUNDAI ELANTRA – один із найбільш оснащених автомобілів лінійки корейських компактних авто

Видатні відомості про Hyundai Elantra

Hyundai Elantra – авто від відомого корейського виробника, яке випускається з 1990 року. Третє покоління авто вважається одним з найуспішніших моделей, не беручі до уваги останні технологічні розробки випусків 2015-2017 років.

Повністю нова модель (код XD) була запущена в 2000 році. Машина була випущена у варіації п'яти-дверного хетчбеку. Починаючи з 2001 року, всі американські моделі постачалися зі стандартними передніми подушками безпеки, кондиціонером, блокуванням живлення та електросклопідйомниками.

У 2003 році всі моделі були знов оновлені (код XD2). Нове оснащення включало нові фари та задні ліхтарі, нову решітку для радіатора, нові передні та задні бампери, оновлений капот і багажник, нову панель приладів.

Оздоблення GLS є стандартним для Elantra. Лінія GT надійшла до ринку з більш жорсткою підвіскою, шкіряними сидіннями, протитуманними фарами, легкосплавними дисками, гумовим спойлером та синьою освітленою панеллю приладів. GT оздоблення було замінено у 2006 році на нову модель, в якій були нові фарби для кузова, хромована вертикальна решітка радіатора, шкіряний салон зі шкіряним же рульовим колесом і перемикачем.

Канадські оздоблювальні рівні відрізнялися від того, що в США: моделі "GT" були стандартними з легкосплавними дисками, ABS, але шкіра та система TCS були доступні тільки на преміальному випуску GT.

XD випускалася з бензиновими двигунами 1,6, 1,8 та 2,0 л, а також 2,0-літровим турбодизелем. Північноамериканські моделі були доступні тільки з 2,0-літровим бензиновим двигуном. 1,8-літровий двигун – це 1,6-літровий двигун, модифікований для ринку Нової Зеландії.

Нові риси для авто 2016 року

Компактний автомобіль 2016 Hyundai Elantra пропонується у стилі кузовів седана та GT. Він розміщує до п'яти осіб, а основними конкурентами авто є Honda Civic, Toyota Corolla, Ford Focus і Chevrolet Cruze. Всі версії седана крім Sport постачаються з 1,8-літровим чотирициліндровим двигуном. Спортивна версія та GT хетчбек використовують 2,0-літровий чотирициліндровий двигун. Обидва двигуни доступні з шести-ступінчастою механічною або автоматичною коробкою передач.

Видатні стандартні оснащення:

  • двигун з 4 циліндрами та робочою ємкістю в 1,8-л потужністю 145 к.с.;
  • Кондиціонер;
  • віддалений бездіяльний запис;
  • електрично регульоване кермо;
  • складані задні сидіння.

Важливі додаткові послуги:

  • двигун з 4 циліндрами та робочою ємкістю в 2,0-л потужністю 173 к.с.;
  • шести-швидкісна ручна автоматична трансмісія;
  • оббивка шкірою;
  • система підігріву сидінь для водія та пасажирів;
  • система навігації з 7-дюймовим сенсорним монітором та можливістю інтеграції з Pandora;
  • камера резерву.

Купити таке авто можна за вартістю до 15,876 дол. Але ціна є змінною, в залежності від стану машини на момент її купівлі.

2016 Hyundai Elantra разом із багатьма тисяч інших авто пропонує на продаж автомобільний страховий аукціон www.auctionexport.com. Він експортує вживані авто з США та Канади до України. Можливо оформити своє авто й для мешканця міста Рівне.

Перед тим, як авто з Канади, треба пройти реєстрацію на офіційному сайті AuctionExport. Після цього, покладіть на відкритий на ваше ім’я депозит деяку суму грошей, якої буде достатньо для сплати транспортного засобу.

Як бачимо, купити авто дуже просто, ця процедура не відніме багато часу. До того ж не треба поспішати, бо кожні 24 години на сайті опиняються нові пропозиції. Пошкоджені авто на продаж транспортуються швидко та безпечно.

AuctionExport – вигідний варіант. Можна порахувати. Доставка авто та інші побічні витрати разом дадуть таку суму, яка буде в декілька разів меншою від вартості авто в Україні.

Продаж 2016 Hyundai Elantra

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion