2016 HONDA CIVIC – маленьке авто з великими технологічними можливостями від світового виробника

Історія появи моделі Honda Civic

Honda Civic - це лінія невеликих автомобілів виробництва Honda. Спочатку компактний, Civic пережив кілька поколінь змін, ставши як більшим, так і дорожчим, й перейшовши в сегмент компактних автомобілів. Керівні принципи EPA для класу цього розміру автомобіля передбачають, що автомобіль з комбінованим пасажирським і вантажним приміщенням від 110 до 119,9 кубічних футів вважається середньою машиною, таким чином, седан Civic десятого покоління є технічно середньо-розмірним, хоча вона все ж таки належить до компактного класу. Купе Civic, як і раніше, вважається компактним автомобілем. Civiс, в даний час, знаходиться десь між Honda Fit і Honda Accord.
Перший Civic був представлений у липні 1972 року як двох-дверна модель, після чого як три-дверний хетчбек у вересні. З поперечним двигуном об’ємом 169 куб.см. і переднім приводом, як британський Mini, автомобіль мав гарний внутрішній простір, незважаючи на невеликі розміри. На початковому, етапі здобувши репутацію високого рівня економічності, надійності та екологічності, пізніші хороші відклики вже були в сторону продуктивності та спортивності, особливо для Civic Type R, Civic VTi, Civic GTi та Civic SiR / Si. Civic неодноразово був представлений на міжнародних ринках, його базова платформа послужила основою для Honda CR-X, Honda CR-X del Sol, Honda Concerto, Honda Prelude першого покоління, Honda Civic Shuttle (пізніше став Honda Orthia), а також Honda CR-V.
У Японії, оскільки клієнти все частіше почали обирати мікроавтобуси та компактні автомобілі, такі як Honda Fit, виробництво негібридного Civic закінчилося в серпні 2010 року, коли воно перестало відповідати положенням японського державного регулювання у категорії «ширина». Проте Civic було знов виставлено на японський ринок із запуском моделі десятого покоління в 2017 році.

Нові технологічні та експлуатаційні деталі для авто 2016 року

2016 Honda Civic отримав нову базову платформу та оновлений дизайн. Автомобіль тепер на 2 дюйми ширше і на дюйм нижче, ніж стара модель, з колісною базою, яка на 1,2 дюйма більше, задля мети розширити пасажирську кабіну. Колісні арки більш виражені, ця модель є хетчбек - кришка багажника настільки коротка, що майже не існує. Для корпусу використовувалася високоміцна сталь, що призвело до зменшення ваги на 68 фунтів. Авто також має кращу систему ущільнення та акустичне скло, щоб покращити шумоізоляцію у салоні.
2016 Honda також включає деякі нові мультимедійні технології. Обидва Apple CarPlay та Android Auto інтерфейси доступні для Civic, а також новий 7-дюймовий сенсорний екран Display Audio.
Новий Civic оснащений двома двигунами, а варіанти LX та EX мають 2,0-літровий чотирициліндровий двигун, який, за словами Honda, є найпотужнішим базовим двигуном, який коли-небудь підходив до Civic. Це буде поєднуватися або до шести-ступінчастої механічної коробки передач (доступною лише в LX) або до додаткової автоматичної трансмісії.
Honda Sensing System буде доступна на новій Civic. Факультативна система включає гальмування зі зменшенням зіткнення, зменшення впливу дорожнього руху та адаптивний круїз-контроль з низькошвидкісним наступним та автоматичним гальмуванням.

Коштує ця машина не більше 26,500 дол. Але, вартість буде змінюватись в залежності від стану самого авто.

Стати власником вищезазначеного 2016 Honda Civic можна за допомогою аукціону www.auctionexport.com – аукціону, який займається експортуванням підтриманих автомобілів та багатьох запасних деталей до машин у міста України. Список міст включає й Арциз.
Перший крок майбутній покупець робить у якості проходження реєстрації. Далі, він має покласти певну грошову суму на рахунок – його власний депозит. Другим кроком клієнт визначається з авто, розраховується з особистого депозиту, тоді AuctionExport починає перевезення машини. Список транспортних засобів на сайті оновлюється кожні 24 години та нараховує більш ніж 250 тис. екземплярів.
Навіть додавши суму за транспортування та оформлення документів, загальна вартість придбаного у AuctionExport автомобіля значно менша, ніж у місцевого дилера. Продаж 2016 Honda Civic

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion