2015 Porsche Cayenne – авто, про яке мріє увесь світ

 

Створення Porsche Cayenne та його вихід на міжнародний ринок

Porsche Cayenne - це невеликий за габаритами розкішний спортивний автомобіль, який виробляється німецькою компанією Porsche та виходить у продаж, починаючи з 2003 року. .

Друге покоління (2011–2017)

Продаж другого покоління Porsche Cayenne було розпочато у квітні – травні 2010 року як моделі 2011 року з офіційним дебютом на автосалоні в Женеві. В рамках підготовки до відновлення виробництва Cayenne у Лейпцигу, яке було припинено у грудні 2009 року, компанія розпочала заводське переоснащення нової моделі, процес якого тривав 2-3 місяці.

2011 Porsche Cayenne став більшим, ніж його попередники, але мав також більш нахилене заднє скло, менший кут нахилу лобового скла, дзеркала, що встановлюються на двері, менші вікна в задній частині автомобіля, фари по типу Carrera GT, світлодіодні датчики й повністю перероблений зовнішній дизайн за зразком Panamera. 2011 Cayenne був майже на 250 кг більш, ніж попередні моделі завдяки широкому використанню алюмінію та магнію, та використовував менше палива. Також, крім дизельного варіанту, була наявна гібридна версія.

Стандартні особливості першої моделі другого покоління Porsche Cayenne включали вентиляцію повітря з подвійним клімат-контролем, внутрішній повітряний фільтр, шкіряне колесо із функцією радіо управління, зовнішній-індикатор температури та багато нових елементів, які виробник використовував вперше. Варіант Cayenne S додатково мав люк й покращене водійське сидіння. Для варіанту Cayenne GTS були додані камера заднього виду, та оновлена система пам'яті. Нарешті, самі висококласні варіанти Cayenne Turbo та Turbo S були оснащені навігаційною системою із розпізнаванням голосу, додатковим чотирьох-зоновим клімат-контролем, підігрівом задніх сидінь, звуковою системою із шести-дисковим CD-чейнджером.

Автомобіль 2015 року випуску

Модель 2015 року більша, ніж Panamera, та повністю оновлена для цього року випуску. У цілому, автомобіль залишився приблизно такої ж довжини, але є значно ширшим, ніж раніше. Porsche Cayenne тепер також має перероблену решітку для радіатора. Той, хто є поціновувачем цього бренду, зможе побачити різницю. Оновлення легше помітити у задній частині, де перероблені задні фари мають тепер більш витончений зовнішній вигляд, ніж більшість минулорічних моделей. Вісімнадцяти-дюймові диски є стандартними, тоді як додаткові диски збільшуються до 21 дюймів. Porsche Cayenne оснащений двигуном V-8, який виробляє 520 к.с. та 553 крутного моменту. Обмеження по вазі є приблизно таким же, але економіка палива покращена.

Вартість такого розкішного автомобіля становить від 29,768 дол. до 63,140 дол. Ціна залежить від того, в якому стані знаходиться авто, чи наявні якісь пошкодження тощо.

Про Porsche Cayenne, напевно, мріє кожна людина, бо цей автомобіль поєднує у собі потужність, якість та неперевершений дизайн. Придбати саме це авто без жодних обмежень та зайвих зусиль допоможе страховий аукціон AuctionExport, який перепродає покупцям із будь-яких країн світу підтримані транспортні засоби. Усі пропозиції щодо автомобілів можна знайти на сайті www.auctionexport.com. Там вони розміщуються різноманітними дилерами США та Канади. Ці машини переправляють до клієнта із усіх міст України, зокрема до Вінниці. Якщо ви маєте намір купити автомобіль або просто продивитись, які моделі є в розпорядженні AuctionExport, вам потрібно пройти реєстрацію та потім оформити власний депозит. У разі купівлі машини, цей депозит стане вашим поточним рахунком. Пошкоджені авто на продаж можна отримати у ближчому портовому відділенні.

Продаж Porsche Cayenne


 


 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion