2015 NISSAN VERSA – надійний та стильний седан

Поява Nissan Versa

Nissan Latio - це назва авто, яка використовується японським виробником автомобілів Nissan з 2004 року для двох незалежних субкомпактних чотирьох-дверних седанів. Взагалі це автомобілі, які виготовляються під назвою Nissan Versa.

Модель була представлена ​​на Нью-Йоркському автосалоні 2011 року як Nissan Versa другої генерації. За оцінками, економія палива становить 30 м / га (8 л / 100 км, 36 м / га) та 38 км / га (6 л / 100 км, 46 миль на галон) по шосе у моделі, яка обладнана CVT. У США седан Versa надійшов у продаж у серпні 2011 року за ціною, починаючи від 10,990 доларів США. Більш оснащені моделі включали систему Bluetooth, навігаційну систему з п'яти-дюймовим сенсорним дисплеєм, супутникове радіо та сумісність з інтерфейсом iPod та USB. Це авто вважалося найменш дорогим новим автомобілем на американському ринку в 2013 році.

У 2015 році Versa (як для Latio, так і інших моделей) був трохи реконструйований, з переробленими задніми ліхтарями та збільшеними фарами. Модель також продавалася в Латинській Америці як Versa з 1,6-літровим бензиновим двигуном. У 2014 році компанія Nissan Micra перейшла на канадський ринок. Виробництво Versa булао припинено там через повільний збут. У 2016 році Versa була продана в Мексиці як нове покоління заміненого припиненого Nissan Sunny B13 (відомого як Tsuru). У 2017 році модель Versa стала найбільш продаваною машиною в Мексиці.

Оновлений автомобіль для 2015 року

2015 Nissan Versa вийшов оновленим. Зовні Versa отримав досить невеликі оновлення: нова радіаторна решітка, фари, протитуманне світло та колісні диски складають зовнішні зміни. Більші фари дають Versa «широкоокий» вигляд.

Внутрішні оновлення включають покращене кермо та додавання стандартного з'єднання Bluetooth. Як і більшість нових невеликих автомобілів сьогодні, ви можете вибрати варіант 2015 Versa з усіма видами електронних доповнень, включаючи 5,8-дюймовий сенсорний екран із можливістю підключення додатків, використання голосових команд та навігації. Дивовижно просторий салон Versa залишається сильною стороною моделі: один із найбільших салонів в своєму класі.

Потужність двигуна незмінна, залишається 1,6-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 109 к.с., який поєднується як з п'яти-ступінчастою механічною, так і з чотирьох-швидкісною автоматичною коробкою передач. Економія палива також незмінна для Versa. Отже, виділимо характерні для 2015 року випуску риси:

  • це п'яти-місний субкомпактний седан;
  • ручна або автоматична трансмісія;
  • низька базова ціна;
  • затишність;
  • покращена якість внутрішнього оздоблення.

Стандартна ціна такої машини становить 6,300 дол. За бажанням клієнта додаються усі запропоновані функції, тоді вартість збільшиться максимально до 12,800-12,900 дол. Крім того, сума залежить від стану автомобіля, наявності в нього якихось пошкоджень тощо.

На веб-сторінці страхового аукціону www.auctionexport.com. можна знайти 2015 Nissan Versa. AuctionExport допоможе вам купити та перевезти авто з Канади та США до просторів України, й до міста Черкаси, наприклад, також. На сайті ви маєте можливість продивитись близько 250 тисяч різних пропозицій, зібраних від усіляких аукціонів та дилерів, що діють в Америці та Канаді. AuctionExport, підбираючи авто, завжди дивиться на побажання покупця та його фінансові межі.

Спочатку ви маєте зареєструватися та оформити депозит. Треба просто покласти на нього гроші та надалі розраховуватись за допомогою саме цього депозиту. Пошкоджені авто на продаж вже незабаром після купівлі будуть в Україні. Забрати авто з США можна у найближчому портовому відділі. Доставка автомобілів є частиною суми, яку клієнт сплачує остаточно. Купуючи у AuctionExport, ви зможете заощадити власні кошти та підібрати авто за своїм смаком. Крім того, це більш безпечно та надійно, ніж при співпраці з дилерами українських ринків.

Продаж 2015 Nissan Versa

 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion