2015 MERCEDES-BENZ CLA-CLASS – витончена спортивна модель преміум класу

Історія Mercedes-Benz CLA-Class

Mercedes-Benz CLA-Class - це витончений спортивний купе, розроблений та виготовлений компанією Mercedes-Benz на базі платформи Mercedes-Benz W176 A-класу та W246 B-Class, компактних автомобілів, офіційно запущений у січні 2013 на Північноамериканському міжнародному автосалоні.

CLA вперше надійшов у продаж у Європі в квітні 2013 р., а потім був представлений у США у вересні 2013 р. Його найбільші ринки - Західна Європа та США. Всесвітній кумулятивний продаж CLA протягом першого року запуску склав 100 000 екземплярів, він названий "найкращим примірником за останні 20 років" від Mercedes-Benz. У 2015 році Mercedes-Benz розширив сімейство CLA, включивши в конфігурацію універсалу.

Перший автомобіль був оснащений чотирициліндровим двигуном із турбонаддувом, потужністю 211 к.с. (155 кВт, 208 к.с.), передньо-привідною системою, автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням, решіткою від авто Concept A-Class 2011 року, кольором кузова Alubeam, фарами з індикаторами з окремими точками освітлення послідовно, 21-дюймовими колесами, безкаркасними боковими вікнами, панорамним люком на даху, металево-червоними задніми ліхтарями, панеллю інструментів, оббитою білою шкірою, замшевим рульовим колесом, чотирма інтегрованими підголівниками від спортивної версії W176 A-класу та вентиляційними отворами на панелі приладів від Concept A-Class 2011 року.

Автомобіль був представлений на виставці Avant/Garde Diaries у Лос-Анджелесі, потім на Auto China у 2012 та на Huapan Creative Park.

Особливості, якими характеризується авто 2015 року випуску

Весь новий 2015 Mercedes-Benz CLA-Class- це стильний автомобіль, як всередині, так і зовні. Він характеризується гідною продуктивністю, напрочуд економним оборотом палива та ще більше вражаючим салоном, особливо простором для задніх сидінь.

2015 CLA конкурує з безліччю преміальних автомобілів, таких як Buick Regal і Acura ILX, а також із BMW 3 Series 320i. Виокремимо основні позитивні та негативні риси авто, а також визначні характеристики, які належать саме цьому автомобілю. Отже, позитивні особливості:

  • стильний гарний зовнішній вигляд;
  • вражаюче прискорення;
  • збалансоване керування;
  • мінімум вихлопу.

Дещо, що не зовсім сподобалось деяким водіям:

  • дуже тісний салон;
  • обмежені за розміром підголівники, спереду і ззаду;
  • передача на низьких швидкостях;
  • досить гучний на шосе;
  • опції стають достатньо дорогими.

Та риси, які виділяють це авто поміж інших:

  • чотирьох-циліндровий турбо-двигун;
  • фронтальний або повний привід;
  • тільки чотирьох-дверне "купе";
  • стандартна семи-ступінчата автоматична трансмісія;
  • доступна високопродуктивна версія AMG.

AuctionЕxport - www.auctionexport.com - досвідчений експортер, який перевозить вживані авто з США та Канади до України, в тому числі й до Кіровограду. Аукціон пропонує придбати 2015 Mercedes-Benz CLA-Class, та не тільки цю модель. Окрім такої машини, представлено більше 250 тис. різних марок. На наступну добу сайт поповнюється новими пропозиціями.

Пройдіть нескладну реєстраційну процедуру, аби мати можливість проглянути усі лоти та купити транспортний засіб. Ви отримаєте персональний депозит, який потрібно активувати шляхом внеску грошової суми. Оберіть саме ту машину, яка припаде вам до ока, тоді AuctionExport почне її транспортування. Пошкоджені авто на продаж потрапляють до свого власника через найкоротший проміжок часу. Забрати авто з Канади є можливим у найближчій точці в портовому відділенні.

Доставка автомобілів є частиною суми, яку ви сплачуєте. З AuctionExport ви витрачаєте в декілька разів менше, ніж при покупці в Україні у місцевого дилера. Таким чином ви заощаджуєте кошти та отримуєте бажане авто без жодних зусиль.

 

Продаж 2015 Mercedes-Benz CLA-Class

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion