2015 Jeep Cherokee – неперевершене авто тепер із новим технологічним оснащенням

Концепція авто Jeep Cherokee

Jeep Cherokee – це ціла лінійка автомобілів різних конвертацій, яка почала випускатись у 1974 році. Одним із найвидатніших та найкращих поколінь вважається третя генерація.

Третє покоління, яке продавалося як Jeep Liberty в Північній Америці, щоб відокремити себе від лінійки "Grand Cherokee", було розроблено в квітні 2001 року на модельний 2002 рік.

Цей Cherokee по своєму оснащенню був поставлений десь між Wrangler та Grand Cherokee. Він залишався найменшим з 4-дверних позашляховиків цієї компанії до тих пір, поки 4-дверні Compass та Patriot на базі кросовера не були випущені у 2007 році. Cherokee почав виробляятись скрізь. Він був зібраний на заводі в Сполучених Штатах, а також в інших країнах, включаючи Єгипет та Венесуелу.

Це був перший автомобіль Jeep, який використовував стійку та шестерню керма. Це також перший джип, який був оснащений двома новими двигунами PowerTech: 2.4 л з потужністю 150 л.с. (110 кВт) та з прямим впорскуванням, який був припинений в 2006 році, і 3.7 л V6, що виробляв 210 кінських сил (160 кВт). Але Cherokee не був першим джипом, який би використовував незалежну передню підвіску, оскільки Wagoneer спочатку продемонстрував це його в моделі 1963 року.

Четверта генерація стала майже такою ж видатною. Досі використовуючи назву Jeep Liberty у північній Америці, Cherokee було повністю переконструйовано у 2008 році.

Модель 2015 року випуску

2015 Jeep Cherokee має два варіанти двигуна: стандартний 2,4-літровий чотирициліндровий з потужністю 184 к.с., і додатковий 3,2-літровий V-6 з потужністю 271 к.с. Обидва вони працюють з дев'яти-швидкісною автоматичною коробкою передач. Рівень економії палива палива для всього модельного ряду Cherokee 2015 становлять на шосе 28 миль на галон. Цей показник може конкурувати з повно-приводними версіями CR-V, Subaru Forester і RAV4, але попереду все ж залишається Equinox.

Внутрішній дизайн Cherokee непоганий, але у цьому класі, мабуть, Chrysler - найкращий на сьогоднішній день. Якщо брати поза межами дизайну, то сидіння зручні, заднє місце просторе, і всі елементи керування викладені простою моделлю, яку можна побачити в інших авто, таких як Dodge Dart та останній Jeep Grand Cherokee.

Можна виділити основні плюси, мінуси та видатні риси авто. Отже, позитивне:

  • вражаючий зовнішній дизайн;
  • 8,4-дюймовий сенсорний екран Uconnect;
  • панорамний люк;
  • система самостійного паркування;
  • функція попередження зіткнень.

Деякі мінуси:

  • не дуже привабливий дизайн заднього простору салону;
  • обмежений вантажний об'єм.

Визначні риси:

  • технологія "зупинки-запуску", яка забезпечує економію палива;
  • автоматичне гальмування;
  • чотирициліндровий двигун або V-6;
  • стандартна автоматична трансмісія з дев'ятьма швидкостями;
  • FWD або вибір з трьох систем 4x4;
  • п'ять місць.

Придбати таке авто можна за ціною до 27,219 дол. Але вартість може змінитись в залежності від стану машини.

Страховий аукціон www.auctionexport.com. експортує вживані авто з Канади та США до України, й до міста Лева також. На цьому аукціоні ви можете купити 2015 Jeep Cherokee.

Реєструйтеся на AuctionЕxport та отримайте особистий депозит, який слугуватиме для сплати авто, як тільки ви внесете на нього певну суму. Автомобіль з США може стати вашим, як тільки ви виберете бажану модель та зробите потрібний грошовий внесок. Тоді одразу ж AuctionExport починає транспортування машини. Пошкоджені авто на продаж, представлені на сайті, є лотами у кількості більш ніж 250 тис. екземплярів, список постійно оновлюється. Так що клієнт матиме великий вибір.

Доставка автомобілів та оформлення паперів, додаючи вартість авто та інші тонкощі – кінцева сума придбаного у AuctionExport авто вийде все одно меншою, ніж якщо б ви купували на місцевому ринку.

 

Продаж 2015 Jeep Cherokee

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion