2015 JEEP CHEROKEE – один із випусків лінії міцних та потужних автомобілів відомої марки

Початок розробки Jeep Cherokee

Jeep Cherokee - лінія автомобілів, що продаються цією компанією в співвідношенні з різними класами автомобілів.

Одним із найвідоміших є друге покоління Cherokee. Воно було добре відоме як новатор сучасного позашляховика, оскільки цей автомобіль спровокував появу конкурентів, тому що інші автовиробники стали помічати, що цей дизайн Jeep почав замінювати звичайні автомобілі. Він також почав заміщати роль універсалу та перетворювався з простої вантажівки в справжню розкішну машину.  Це покоління виявилося настільки популярним, що оновлений варіант автомобіля другого покоління Cherokee був випущений як окремий автомобіль в цілому, як Jeep Grand Cherokee, що сам по собі починає послідовну лінію транспортних засобів в якості флагманського автомобіля Jeep.

Це був перший автомобіль Jeep, який використовував стійку та шестерню керма. Авто також вперше використовувало два нових двигуна PowerTech: 2.4 л з прямим впорскуванням потужністю 150 к.с. і 3.7 л V6 потужністю 210 кінських сил.

Оновлений автомобіль, випущений у 2015 році

Для 2015 Jeep Cherokee є два нових варіанти двигуна: стандартний 2,4-літровий чотирициліндровий потужністю 184 к.с. і додатковий 3,2-літровий V-6 потужністю 271 к.с.

Тепер Cherokee неначе стає проти всього класу компактних кросоверів, тепер він довжиною приблизно 182 дюймів та за розмірами постає між такими автомобілями, як Honda CR-V і Ford Escape, обидва з яких мають приблизно 178 дюймів завдовжки, а також Chevrolet Equinox, довжиною 187,8 дюйма. Отже, виокремимо значні позитивні риси випуску 2015 року та зауважимо визначні характеристики цієї машини в цілому. Плюси:

  • вражаюче внутрішнє та зовнішнє оформлення;
  • сенсорний екран Uconnect 8,4 дюймів;
  • люк із панорамним видом;
  • самостійна система паркування;
  • опція зменшення зіткнення.

Видатні моменти:

  • система «зупинки-старту», що забезпечує високий рівень економії палива;
  • функція автоматичного гальмування зараз доступна;
  • двигун з 4-ма циліндрами або V-6;
  • стандартна автоматична коробка передач з дев'ятьма швидкостями;
  • FWD або вибірково з 3 систем;
  • п'ять місць.

Із пакетом стандартного оснащення подане авто коштуватиме 13-13,500 дол. За бажанням водія будуть додані усі інші функції, тоді ціна збільшується та становить приблизно 26,500 дол. Ще варто зауважити, що на вартість авто впливає його стан, тобто наявність пошкоджень та інших дефектів.

Якщо 2015 Jeep Cherokee зацікавило вас, тоді страховий аукціон www.auctionexport.com. до ваших послуг. AuctionExport надасть допомогу, яка необхідна, коли клієнт бажає придбати та доставити авто з Канади та США до України, й до міста Житомира. На веб-порталі аукціону представлено більше 250 тисяч моделей та марок автомобілів, більш того, кожного дня поступають нові машини з усіх аукціонів та від усіх дилерів Канади та Америки. До того ж, якщо у клієнта виникне таке побажання, AuctionExport допоможе знайти авто за бюджетом та запитом майбутнього власника.

Наразі, необхідно пройти реєстрацію та покласти гроші на депозит, з якого потім буде проходити розрахунок. Пошкоджені авто на продаж доставляються до України максимально швидко. Забрати авто з США ви матимете можливість у найближчому портовому відділенні.  Доставка автомобілів дораховується до вартості покупки. Таким чином, ви витрачаєте набагато менше, співпрацюючи з AuctionExport, ніж якщо б ви самостійно купували на автомобільних ринках Україні. Це реальний спосіб підібрати хороше авто та заощадити кошти.

Продаж 2015 Jeep Cherokee

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion