2015 FORD FUSION – зручний седан із потужним двигуном від американського виробника

Історія створення концепту Ford Fusion

Перше покоління Ford Fusion було випущено у 2006 році. Протягом 2007 року повний привід став доступним на моделях V6. Супутникова система Sirius стала доступною як опція для моделей SE та SEL. Крім того, Fusion отримала бокові подушки безпеки на передньому сидінні та стандартну функцію бортової повітряної завіси. Також був доданий допоміжне аудіо-вхідне гніздо для передачі звуку від портативного аудіо-плеєра разом з деякими модифікаціями обладнання. Навігаційна система на базі DVD також стала доступною.

У 2008 році ABS стала стандартною функцією, як і система контролю тиску в шинах. Нова необов'язкова особливість включає підтримку задніх стоянок, мультимедійну та комунікаційну систему Ford "SYNC" та освітлення салону. Навігація на DVD була замінена на нову систему з голосовими командами, і вперше навігація доступна також з ручною коробкою передач. Деякі кольори було видалено, а інші додані.

У 2009 році було додано електронний контроль стабільності. Був доступний новий зовнішній вигляд з синьою обробкою, а також зовнішня колірна палітра.

Варіанти автомобіля, що існували протягом 2006-2009 років:

  • S - була базовою моделлю, включаючи двигун Duratec I4 (3л), автоматичну коробку передач, ручну коробку передач, стерео AM/FM з одно-дисковим програвачем CD і чотири динаміки, шістнадцяти-дюймову дюймові колеса, тканинні поверхні;
  • SE – посилена модель, із додаванням шістнадцяти-дюймові легкосплавні диски, стерео AM/FM з одно-дисковим CD/MP3 плеєром та систему безпеки;
  • SEL - був найпотужнішою моделлю з сімнадцяти-дюймовими алюмінієвими колісними дисками та системою Ford SYNC.

У Мексиці Fusion була запропонована на двох рівнях обробки протягом 2005-06: SE та SEL, тільки з автоматичною передачею.

Випуск, що побачив світ у 2015 році

2015 Ford Fusion є швидким та виразним на дорозі. Проте, незважаючи на жорстку підвіску, якість їзди Fusion від цього не страждає. Це так завдяки вдосконаленій системі шасі автомобіля, керма та гальмам.

Тепер що стосується силових агрегатів. Стандартно у Fusion SE – 2,5-літровий чотирициліндровий двигун, який виробляє 175 кінських сил потужності, але можливий додатковий варіант 1,5-двигуна EcoBoost з чотирма циліндрами потужністю 181 к.с. Якщо вам потрібна більша потужність, можна придбати чотирициліндровий EcoBoost із турбонаддувом та потужність 231 к.с.

Водії виділяють декілька плюсів та мінусів цього року випуску. Отже, позитивні аспекти:

  • стильний дизайн;
  • вражаюче поводження на дорозі;
  • наявність гібридної моделі;
  • наявність повного приводу.

Та дещо, що виявилося незадовільним:

  • мультимедійна система базової моделі;
  • обладнання салону: поєднання пластмаси та тканини;
  • замалі передні сидіння;
  • незручні підголівники;
  • іноді надає зависоку швидкість.

Ця модель конкурує із Toyota Camry, Honda Accord і Nissan Altima. Придбати таку машину можна за вартістю від 20,139 дол. Але ціна може коливатись, все залежить від стану авто.

2015 Ford Fusion та ще 250 тисяч різних моделей автомобілів представляє у якості лотів автомобільний страховий аукціон www.auctionexport.com. Аукціон займається тим, що експортує вживані авто з США та Канади до України, до міста Ужгород також.

Для того, щоб почати співпрацю з  AuctionЕxport – пройдіть швидку та нескладну. Далі вам буде відкрито депозитний рахунок, який ви використаєте при оплаті. Після цього, потрібно обрати автомобіль з США.

Кожні 24 години список машин оновлюється, тому клієнт завжди має можливість продивитись та порівняти щось новеньке. Після вибору авто, сплатіть його. Тоді AuctionExport розпочне транспортувати покупку, яку ви зможете забрати у найближчому портовому відділенні. Авто з Канади вже дуже скоро стане вашим без будь-яких труднощів та прикладання зайвих зусиль.

AuctionExport пропонує вигідні умови для клієнта. Доставка автомобілів та належні папери разом становитимуть кінцеву вартість, яка буде набагато менша, ніж при покупці авто у місцевого ділера.

Продаж 2015 Ford Fusion

 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion