2015 CHRYSLER 200 – авто з неймовірними технічними можливостями та унікальним зовнішнім дизайном

Історія виробництва нового автомобіля Chrysler 200

Chrysler 200 – чотирьох-дверний автомобіль середнього розміру, який випускається та продається компанією Chrysler з 2010 по 2017 рік. Його виробництво було припинено через відсутність рентабельності та стратегію Fiat Chrysler, яка виробляє виключно вантажівки в Північній Америці. Chrysler 200 заснований на 200C, прототипі гібридного автомобіля, показаного на Північноамериканському міжнародному автошоу 2009 року в Детройті та заснованому на платформі Chrysler 300. Хоча керівник відділу продажів Chrysler Стівен Лендрі заявив, що такий концепт був схвалений для виробництва, виконавчий директор Серхіо Маркіонон пізніше сказав, що це непрактично. Концепція 200C була розроблена для прийняття як традиційного бензинового двигуна, так і гібридного або електричного.

Перше покоління Chrysler 200 стало реінстальованою та переробленою версією третього покоління Chrysler Sebring, яка почала виробництво в 2006 році. Хоча платформа JS була збережена в більшості своїх рис, було внесено багато дизайнерських та технологічних змін. У Chrysler 200 використовується 2,4 л чотирьох-циліндровий двигун потужністю 173 к.с. (129 кВт), який виробляє 166 фунт-футів (225 Н.м.) крутного моменту. Разом випускається чотиришвидкісна або шести-ступінчата автоматична коробка передач.

Новий двигун Chrysler Pentastar 3.6 л V6 був також запропонований з шести-ступінчастою автоматичною коробкою передач, що генерує 283 к.с. (211 кВт) та 260 фунт-футів (350 Н.м.) крутного моменту. Також була доступна паливна версія 3.6-літрового двигуна Pentastar. Інші зміни включали жорсткі корпусні кріплення, переглянуту геометрію підвіски з більш м'якою швидкістю їзди, новий тип коливання шини та модернізовані шини взагалі. Chrysler 200 також був більш обладнаний, ніж Sebring. Chrysler додала такі особливості, як світлодіодне освітлення, покращення сидіння з високоякісними матеріалами, а також нові заходи для зменшення шуму, вібрації та жорсткості.

Яке авто ми отримали у 2015 році?

2015 Chrysler 200 - вишуканий, стильний, зручний та доступний седан, який може скласти конкуренцію багатьом моделям. Платформу та деякі компоненти Chrysler 200 поділяє з Dodge Dart та Jeep Cherokee. Взагалі авто повністю нове всередині та зовні, з переглянутими силовими агрегатами, оновленим салоном й іншими зручностями та функціями безпеки. Цього року 2015 Chrysler 200 постачається тільки як седан, модифікацію кабріолет було припинено. 2015 Chrysler 200 на світовому ринку йде поряд із такими автомобілями як Honda Accord, Ford Fusion та Toyota Camry. Винесемо окремо плюси, мінуси та видатні риси авто цього випуску. Отже, почнемо з позитивних якостей:

  • потужний двигун V-6;
  • невисока загальна вартість;
  • матеріали та дизайн салону;
  • комфортно їздити;
  • 8,4-дюймовий сенсорний екран управління з системою Uconnect.

Те, що можна віднести до негативних якостей:

  • непокращений базовий та середній рівень аудіо / мультимедіа інтерфейсу;
  • певні помилки з роботою автоматичної трансмісії;
  • розширені варіанти безпеки обмежені рівнем верхнього оздоблення;
  • не дуже висока задня видимість.

Та видатні риси:

  • авто повністю перероблене для 2015 року;
  • тільки седан, кабріолет скасовано;
  • чотирициліндровий двигун або V-6;
  • стандартна дев'яти-ступінчата автоматична трансмісія;
  • доступний повний привід;
  • розширене місце в салоні.

Таке авто вийшло у продаж по ціні до 19,471 дол. Але ця вартість не остаточна, вона залежить від стану машини.

2015 Chrysler 200 та багато інших машин, більш ніж 250 тисяч екземплярів, представлено до вашої уваги на автомобільному аукціоні www.auctionexport.com. Це перевірений багатьма щасливими власниками автомобілів, досвідчений експортер, який направляє вживані авто з США та Канади до України, й до міста Тернопіль.

Щоб отримати авто з Канади, зареєструйтеся на сайті AuctionExport. Одразу ж для клієнта створюється окремий депозит, на який вноситься певна сума грошей. Онлайн авто-аукціон завжди доступний, ви можете використовувати його, коли буде зручно.

Крім того, сайт поповнюється кожні 24 години, що розширяє поле для вибору. Купити авто дуже просто – знайдіть потрібну модель, сплатіть її та чекайте, доки AuctionExport почне займатись транспортуванням машини. Пошкоджені авто на продаж переправляються швидко та безпечно.

AuctionExport – вигідний варіант, тому що доставка автомобілів, підготовка документів та інші витрати разом все одно дадуть сум значно меншу, ніж та, що була би, якби ви купували авто у місцевого постачальника.

 

Продаж 2015 Chrysler 200

 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion