2015 AUDI S3 – ще більш досконалий, оновлений випуск автомобіля відомої марки

Загальні відомості про Audi S3

Audi S3 поєднує високопродуктивне та високотехнологічне оснащення від компанії Audi в компактному седані. Завдяки чіткому рульовому керуванню (плюс повний привід та спорт-підвіска), Audi S3 – надійний та потужний компаньйон на будь-якій дорозі. Оригінальний Audi S3 був випущений у 1999 році, він базується на платформі Audi A3. Поточний A3 був першою моделлю, що використовував останню платформу MQB групи VW, а S3 тепер отримує максимум користі від її легкої конструкції та якісного оснащення. Крім того, Audi S3 оснащений системою «quattro» чотириколісного приводу, яка аналогічний системі в Volkswagen Golf R. Система Haldex зазвичай посилає енергію на передні колеса, хоча в S3 дія в один момент може бути перепрямована на задні колеса, якщо це необхідно.
S3 має трохи більш «агресивний» стиль кузову, унікальний дизайн колісних дисків, а також незвичайно виконані значки «S3». Внутрішнє оснащення складається, головним чином, у покращеному пакеті інструментів, а спеціальні моделі Black Edition отримують більші колеса та додаткову чорну окантовку всередині та зовні.
Авто працює на 2,0-літровому чотирьох-циліндровому турбодвигуні, який виробляє 306 к.с. Семи-ступінчаста автоматична трансмісія є стандартною. Для пасажири передбачені зручні місця. 12,3-дюймовий дисплей забезпечує контроль над усім: від швидкості автомобіля до навігаційних функцій.
Є кілька варіантів, які слід враховувати при покупці Audi S3. По-перше, автомобіль поставляється в чотирьох модифікаціях – три-дверний та п'яти-дверний Sportback, чотири-дверний седан або відкритий кабріолет. Всі версії оснащені шести-ступінчастою механічною коробкою передач в стандартній комплектації.

Оновлення 2015 року

2015 Audi S3 оснащений 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом, який виробляє близько 290 кінських сил. Авто працює на шести-ступінчастій коробці передач з подвійним зчепленням. Крім того, автомобіль використовує адаптивні магнітні амортизатори та стандартний електропідсилювач рульового управління - обидва регулюються системою Audi Drive Select, яка контролює різноманітні режими роботи машини.
S3 2015 року оснащений оновленою технологією світлодіодного освітлення. З довжиною у 175,9 дюйма, маючи 103,4-дюймову колісну базу, S3 майже на дев'ять дюймів коротше, ніж CLA-клас. В салоні присутні важелі керування виробництва VW Group - це плутанина важелів, вимикачів та рукояток. Також додано трохи більше місця для ніг. Більш високі двері дозволяють легше пройти на заднє сидіння, крім того, розкладні спинки сидінь є більш зручними у використанні та розширюють багажник на 13,7 кубічних футів.
Можна виділити декілька переваг та недоліків цього автомобіля. Отже, плюси:

  • ідеальний дизайн;
  • вартість у межах досяжності;
  • зручна трансмісія;
  • LTE підключення;
  • потужний чотирициліндровий двигун;
  • спритність на дорозі.

Та деякі мінуси:

  • не дуже вишуканий зовнішній вигляд;
  • компактне заднє сидіння.

Ціна такої машини складає до 44,990 дол. Вартість машини регулюється її поточним станом.

Придбати 2015 Audi S3 можна на автомобільному аукціоні www.auctionexport.com, який здійснює експорт підтриманих авто будь-яких марок та моделей до усіх міст України, в тому числі і до Полтави.
Якщо потенційний покупець бажає придбати автомобіль або його комплектуючу частину на AuctionExport, йому доведеться пройти реєстрацію та зробити внесок на депозитний рахунок. Після вибору автомобіля, можна здійснити платіж, після чого AuctionExport розпочне купівлю та транспортування обраної машини. Більш того, список товарів, представлених на аукціоні, оновлюється кожні 24 години, тому ви матимете унікальну можливість кожного разу працювати вже з щойно доданими моделями.
Навіть з урахуванням коштів за перевезення самого авто та оформлення належних паперів, загальна вартість придбаного у AuctionExport автомобіля набагато менше, ніж у місцевого дилера.

Продаж 2015 Audi S3

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion