2015 AUDI A4 – поповнення у лінійці популярних компактних ексклюзивних авто

Audi A4 як концепт

Автомобіль Audi A4 виробляється з 1994 року. Одним із найкращих та найуспішніших поколінь авто вважається друге.

Друге покоління A4 дебютувало 10 жовтня 2000 року, базуючись на платформі Volkswagen Group B6 (PL46). Новий стиль автомобіля розроблювався під керівництвом Пітера Шрейєра протягом 1996-1998 років, керуючись дизайнерською концепцією Bauhaus C5 (друге покоління) Audi A6, представленого в 1997 році.

Базовий 1,6-літровий двигун залишився незмінним, але більшість інших двигунів отримали або збільшення навантаження, або модернізацію потужності. 1,8-літровий 20-клапанний Turbo став доступний у двох додаткових версіях: 150 PS (110 кВт, 148 к.с.) або 180 PS (132 кВт, 178 к.с.) із стандартною шести-ступінчастою механічною коробкою передач, тоді як 1,6-літровий чотирьох-циліндровий двигун та 2,8-літровий V6 були замінені 2-літровим та 3-літровим відповідно з п'ятьма клапанами на циліндр, найбільш потужність дорівнювала 217 к.с., 300 нм крутного моменту. Двигун 1.9 Turbocharged з прямим впорскуванням був модернізований до 128 л.с. за допомогою технології Pumpe Düse Система Bosch ESP 5.7 електронної стабілізації (ESP) та електронним розподілом гальмівних сил (EBD) стали стандартними для всіх модифікацій авто..

У 2002 році Audi збільшила потужність 1,8-дюймових турбодвигунів до 183 к.с. Через рік Audi відновив S4, який тепер оснащений двигуном потужністю 344 та ввів 4.2 л V8, а також A4 Cabriolet. Він був оснащений електрогідравлічним керованим дахом, яка опускалася менш ніж за 30 секунд. Авто також включало деякі зміни в стилі, такі як нижній бампер і панель керування.

Оновлення для авто 2015 року випуску

2015 Audi A4 має турбонаддувний чотирициліндровий двигун потужністю 220 кінських сил. Передній привід і постійна змінна автоматична трансмісія є стандартними. Додатково можливі повний привід, як шести-ступінчаста механічна та восьми-ступінчаста автоматична коробка передач. Двигун забезпечує сильне прискорення, особливо з наявними передачами. Підвіска A4 забезпечує еластичну їзду і гармонійно поглинає удари. Інститут безпеки дорожнього руху (IIHS) дав Audi A4 2015 року найвищу оцінку у всіх тестах. Національна Адміністрація безпеки дорожнього руху (NHTSA) дала Audi ідеальну п'ятизіркову оцінку загальної, передньої, бокової та перекидної безпеки. 2015 Audi пропонує камеру заднього виду, моніторинг сліпого місця та задні датчики паркування в моделях Premium Plus та Prestige. Адаптивний круїз-контроль доступний тільки в моделях Prestige. Можна виокремити деякі плюси та мінуси цього авто. Отже, позитивні риси:

  • високоякісний салон;
  • комфортна якість їзди;
  • нижча ціна, ніж у деяких конкурентів.

Та мінуси:

  • нефункціональна стандартна панель управління;
  • підключення Bluetooth не є стандартним.

Придбати таке авто можна за ціною до 36, 975 дол. Але вартість може бути й меншою, в залежності від стану машини.

2015 Audi A4 та ще 250 тис. різноманітних моделей автомобілів різних марок і років випуску виставляє у якості лотів автомобільний страховий аукціон www.auctionexport.com. Аукціон спеціалізується на тому, що транспортує вживані авто з Канади та США до України, до міста Вінниця теж.

Для того, щоб отримати можливість купити автомобіль у  AuctionЕxport пройдіть швидку та нескладну реєстрацію. На наступному етапі вам буде відкрито депозитний рахунок, який буде використовуватися при сплаті послуг. Далі треба обрати автомобіль з США.

Кожні 24 години список транспортних засобів оновлюється та поповнюється. Після вибору машини, сплатіть її. Тоді AuctionExport розпочне переправляти автомобіль до вас. Покупку можна забрати у найближчому портовому відділенні. Авто з Канади вже дуже скоро стане вашим, без будь-яких труднощів.

AuctionExport працює на вигідних для клієнта умовах. Доставка автомобілів разом із іншими витратами наприкінці складе повну вартість авто, вона буде набагато меншою, ніж при покупці безпосередньо в Україні.

Продаж 2015 Audi A4

 

 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion