2014 Toyota RAV4 EV – електрична версія популярного автомобіля від світового виробника

Загальні відомості про Toyota RAV4 EV

Toyota RAV4 EV - повноцінно електрична версія популярного позашляховика RAV4 виробництва компанії Toyota. Перше покоління займає з 1997 по 2003 рік. Всього в Каліфорнії було продано або орендовано 1 844. Невелика кількість була реалізована або орендована в інших штатах. На середину 2012 року в Каліфорнії було випущено на ринок майже 500 одиниць.

Toyota працювала разом з Tesla Motors для розробки другого покоління RAV4 EV, як результат електричний позашляховик був випущений в США у вересні 2012 року. Американське агентство з охорони навколишнього середовища оцінило RAV4 EV другого покоління як один із найефективніших електричних автомобілів з комбінованим діапазоном 103 милі (166 км) і комбінованим показником економії пального в 76 миль на галонний бензиновий еквівалент (3,1 л / 100 км).
Перша версія RAV4 EV стала доступною в обмеженій кількості в 1997 році. У 2001 році підприємствам, містам чи комунальним підприємствам вдалося орендувати одну чи дві машини. Тоді Тойота тоді фактично продала 328 RAV4 EVs для широкої публіки, після цього програма була припинена, незважаючи на список очікувань потенційних клієнтів.

RAV4 EV дуже нагадує версію звичайного двигуна внутрішнього згоряння (ICE) - без вихлопної труби - і має регульовану максимальну швидкість 78 миль / год (~ 126 км / год), а рейтинг EPA - 95 миль (153 км). Батарея з акумулятором має потужність 27 кВт-год. Заряджається індуктивно і, як виявилося, дуже міцна. Деякі RAV4 EV змогли пройти більш ніж 150 000 миль (240 000 км), використовуючи оригінальний акумулятор. Це також один із небагатьох автомобілів з одношвидкісною коробкою передач.

Окрім незвичайного силового апарату (акумулятори, контролер та двигун), інші системи в RAV4 EV майже однакові з бензиновим двигуном RAV4. Силові гальма, підсилювач керма, компоненти зносу шини та подібні запчастини, за винятком того, що вони використовують різні джерела живлення. Силові гальма використовують електричний насос для забезпечення вакууму замість виведення вакууму з колектора двигуна. Гідропідсилювач керування використовує електричний двигун замість механічної енергії, що поставляється вентиляторами. Пасажирський салон електрично підігрівається та охолоджується, використовуючи тепловий насос.

Оновлені риси авто 2014 року

2014 Toyota RAV4 EV має корпус такий же, як і попередні моделі. Авто оснащене акумуляторами та електричним приводом від Tesla, який аналогічний тому, що знаходиться в моделі Tesla S. Потужність авто складає 154 кінських сил та 220 футів-фунтів крутного моменту в нормальному режимі, який досягає 270 фут-фунтів крутного моменту в активному режимі. Крім цього, є два інших режими роботи акумулятор: Standard та Extended. Очікуваний діапазон EPA в розширеному режимі становить 113 миль. Можна зробити акцент на деяких перевагах та недоліках моделі цього року. Отже, перерахуємо плюси:

  • широкий діапазон та величезна вантажопідйомність для EV;
  • швидке прискорення з місця;
  • безпечне поводження при поганих погодних умовах;
  • єдиний повністю електричний позашляховик.

Та мінуси:

  • дороге авто;
  • доступний лише в Каліфорнії;
  • застарілий дизайн салону;
  • відсутні деякі корисні функції з нового покоління RAV4.

Ціна такого автомобіля не перевищить 21,414 дол. Вартість буде цілковито залежати від стану машини на момент продажу.

Придбати 2014 Toyota RAV4 EV можна на відомому аукціоні www.auctionexport.com, де представлений великий список моделей машин та різноманітних комплектуючих частин до них. AuctionЕxport здійснює експортування підтриманих засобів транспортного пересування до міст України, Ірпень також є таким пунктом.
Щоб стати одним із клієнтів та придбати бажане авто, необхідно пройти реєстрацію і покласти на рахунок деяку грошову суму, що стане робочим депозитом власника. Після вибору автомобіля, певний платіж має бути переведений, тоді AuctionExport зможе розпочати безпосереднє перевезення автомобіля. Слід взяти до уваги, що список авто та представлених лотів кожні 24 години оновлюється новими доповненнями.
Навіть разом із сумою оплати за транспортування та оформлення паперів, цілісна вартість придбаного у AuctionExport авто є у рази меншою, ніж у місцевого дилера.

Продаж 2014 Toyota RAV4 EV

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion