2014 SUBARU FORESTER – потужний та добре оснащений кросовер від японського виробника

Декілька слів про модель Subaru Forester

Subaru Forester - компактний кросовер-позашляховик, який виготовляється, починаючи з 1997 року, компанією Subaru. Доступний в Японії з 1997 року, Forester поділяє свою платформу з авто Impreza. Одними із найкращих автомобілів вважаються машини другого покоління.

Друге покоління було представлено в якості моделі 2003 року в автосалоні у Чикаго у 2002 року. Друга генерація базується на новій платформі Impreza, що включає декілька поліпшень у порівнянні з попередньою моделлю. У 2003 році Forester відрізняється вагомими удосконаленнями, такими як алюмінієва решітка радіатора, перфоровані рейки та гідроформований передній підрамник. Найбільш помітною зміною стала пропозиція 2,5-літрових версій двигунів (як правило, без аспірації та турбонаддуву), а в США - впровадження 2,5-літрової моделі двигуна із турбонаддувом.

У США автоматично неспіровані (не турбо) X (раніше L) і XS (раніше S) були випущені в 2003 році. У 2004 році була випущена версія з турбонаддувом XT. Тим не менш, та ж сама модель була доступна ще з кінця 1990-х років в інших країнах світу. Моделі X і XS оснащені 2,5-літровим двигуном SOHC, а в моделі XT стоїть 2,5-літровий турбований двигун DOHC. У моделі XT використовується той же турбокомпресор Mitsubishi TD04, який використовується в Subaru Impreza WRX. Двигун 2004 - 2013 років у Forester XT - це конфігурація EJ255. Версія '04 та '05 була, по суті, тим же двигуном, що і в Impreza WRX STi. Ті, хто шукає додаткову потужність для свого Forester XT, можуть замінити турбонагнітач і інтеркулер використовуваними компонентами STI, які є легко доступними.

Новий автомобіль 2014 року випуску

2014 Subaru Forester може виглядати лише трохи іншим, але всередині, під капотом і майже скрізь, це значно покращений позашляховик.

Новий Subaru оснащений чотирициліндровим двигуном, який виробляє потужність 170 кінських сил. Він постачається разом із автоматичною коробкою передач. Але це не найкращі та максимальні показники. Із цією моделлю цього ж року випуску конкурують такі авто, як Honda CR-V, новий Toyota RAV4, Ford Escape і Mazda CX-5, які виробляють 185, 176, 173 та 155 к.с., відповідно.

Хоча, однак, Forester 2014 надзвичайно тихий. Більшість сучасних автомобілів Subaru, включаючи вихідний Forester, дозволяють проникати надто великій кількості дорожнього і вітрового шуму в кабіну. Враховуючи, наскільки високим є корпус, рівень шуму є ще більш вражаючим, при цьому забезпечується надзвичайна видимість. Одна перевага Subaru над конкурентами - це стандартна система керування всіма колесами. Отже, найбільш вражаючі риси авто цього року:

  • видимість;
  • покращена якість обробки салону;
  • 2.0XT специфікація двигуна;
  • покращений зовнішній дизайн:
  • двигун: 2,5-літровий H-4 (звичайний газ) потужністю 170;
  • повний привід;
  • 5 пасажирських місць.

У звичайному стандартному вигляді це авто коштує 11-11,500 дол. Але, якщо додаються усі наявні функції або оснащення, яке не є частиною стандартної комплектації, тоді ціна підіймається до 23 тис. дол. Варто відмітити, що на вартість впливає також стан машин, тобто наявність якихось пошкоджень та таке інше.

Страховий аукціон www.auctionexport.com. висуває у якості одного з чисельних лотів авто 2014 Subaru Forester. AuctionExport супроводжує клієнта по всьому шлюху придбання авто: допомагає не тільки купити, але й доставити авто з Канади та США до України, й до такого міста, як Харків також. На сайті ви знайдете цілих 250.000 машин на продаж, навіть і більше, кожен новий день супровождується додаванням нових автомобілів з усіх аукціонів і дилерів Америки та Канади. AuctionExport завжди враховує запит клієнта та його фінансові можливості, перш ніж радить обрати те чи інше авто.

Пройдіть реєстрацію, активуйте власний депозит та перейдіть до перегляду запропонованих моделей. Пошкоджені авто на продаж вже дуже скоро будуть в Україні, одразу, як ви зробите платіж. Отримати авто з США можна у ближчому до вашого міста портовому відділенні.

Доставка автомобілів все включена в загальну вартість. Купуючи у AuctionExport, ви витрачаєте в декілька разів менше, ніж коли співпрацюєте з дилерами на ринках Україні. Це дійсне заощадження коштів, при тому, що ви отримуєте авто тільки найвищої якості.

Продаж 2014 Subaru Forester

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion