2014 PORSCHE PANAMERA – розкіш у поєднанні з витонченим дизайном

Що ми знаємо про PORSCHE PANAMERA?

Porsche Panamera це розкішний чотиридверний седан з переднім розташуванням двигуна та повним приводом. Серійна модель Porsche Panamera була представлена на 13-Auto Shanghai International Automobile Show в Шанхаї, Китай, в квітні 2009 року. У 2011 році були запущені гібридні і дизельні версії. Panamera має розкішний інтер'єр, завантажений сучасними технологічними зручностями та оформлений дорогою шкіряною оббивкою. Поки було випущено два покоління автомобілів цієї моделі.
Перше покоління включає усі випуски з 2009 по 2016 рік. Panamera з двигуном V8 S та моделі 4S і Turbo були першими версіями, які дебютували в 2009 році. В доповненні до Twin Turbo, що працює на двигуні V8 (4.8L) з потужністю 500 к.с. (373 кВт; 507 к.с.), Porsche запустила ще дві моделі в 2010 році: Panamera і Panamera 4, обидві з яких оснащені 3.6-літровими двигунами V6, які виробляють 300 л.с. (224 кВт; 304 PS). Будучи похідним від двигуна V8, V6 зберігає технологію його попередника та використовує схожий прямий метод впорскування палива, регулювання змінного в розподільного валу зі змінним підйомом клапана (VarioCam Plus),  водяне охолодження з термічним управлінням, змінний впускний колектор, а також інтегровані мастила з сухим картером та функцію автоматичної системи Start-Stop (тільки з передачею PDK). Turbo версія використовує активну аеродинаміку з багатоступеневим, регульованим заднім спойлером.  
Panamera, S, гібридні і дизельні моделі оснащені приводом, що працює на задні колеса, в той час як Panamera 4, 4S, і GTS мають систему приводу, що розподілена на чотири колеса, так само як і в автомобілях Turbo і Turbo S. Крім того, Porsche Panamera оснащена адаптивною пневматичною підвіскою, системою динамічного контролю шасі (PDCC), активними стабілізаторами поперечної стійкості та системою активного управління підвіски Porsche (PASM).
Друге покоління Porsche Panamera було випущено 28 червня 2016 року. Перед публікою дебютував автомобіль з довгою колісною базою 30 мм, на 35 мм довший, на 5 мм ширший на 5 мм вищий, ніж випуски першого покоління Panamera,. Всередині машину оснащено переробленою приладовою панеллю з сенсорними поверхнями, що заміщають масив попереднього покоління кнопок. Централізовано встановлений тахометр. Новий автомобіль включає в себе два семи-дюймові дисплеї для циферблатів, а також 12,3-дюймовий сенсорний екран з зображенням супутникової навігації онлайн, інтеграції Apple, CarPlay і оновлену систему голосового управління. Під капотом знаходиться новий ряд двигунів.

Оновлення 2014 року

2014 Porsche Panamera був ознаменований деякими зовнішніми змінами: нова форма для фари, нижнє кріплення для заднього номерного знаку та перероблені задні ліхтарі. Автомобіль оснащений 3,6-літровим двигуном V-6 потужністю 310 кінських сил та новою довгою колісною базою моделі Executive. Функції безпеки включають в себе подвійні передні подушки безпеки для голови, подвійні передні бічні подушки безпеки для сидіння, подвійні задні бічні сидіння подушки безпеки, колінні подушки безпеки, антиблокувальні дискові гальма, слідкування за відпрацьованими газами та контроль стабільності.
У салоні Panamera 2014 багато місця, у якому гармонійно розташовані розкішні матеріали, відмінні технології та нова електрика. Автомобіль здатен прискорюватись майже миттєво, гальма повністю оновлені, а рульове управління дуже чутливе.

Вартість авто становить до 114 тис. дол. та залежить від стану машини.

Придбати 2014 Porsche Panamera можна на автомобільному аукціоні, такому, як www.auctionexport.com. Тут ви зможете знайти не тільки автомобіль, але й комплектуючі деталі до будь-якої моделі.

Продаж 2014 Porsche Panamera

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion