2014 NISSAN VERSA – зручний автомобіль з вишуканим дизайном від перевіреного виробника

Модель Nissan Versa

Nissan Versa - це загальне позначення, що використовується японським виробником Nissan у Північній Америці для таких моделей:

  • Nissan Tiida: продано як Nissan Versa з 2006 по 2012 рік, седан, а з 2006 по 2013 рік у хетчбек-версії.
  • Nissan Latio: продано як седан Nissan Versa з 2012 року.
  • Nissan Note: друге покоління, що продається як Nissan Versa Note з 2013 року.

Nissan Latio (Nissan Versa) - це назва, яка використовується японським виробником автомобілів Nissan з 2004 року для двох незалежних субкомпактних чотирьох-дверних седанів. З 2004 року назва "Nissan Tiida Latio" була використана для японського ринку, хоча індонезійські, малайзійські та сінгапурські ринки отримали цю модель з позначкою "Nissan Latio". Станом на 2013 рік моделі на базі Tiida все ще продаються на цих ринках. Назва Latio для японського ринку була в 2011 році перенесена на нове покоління субкомпактних седанів, проданих на міжнародному рівні за безліччю альтернативних назв.

Таїландська специфікація авто була випущена в якості Nissan Almera 7 жовтня 2011 року, як транспортний засіб у рамках проекта "Еко-автомобіль". Він використовує той самий 1,2-літровий двигун, що й Nissan March (Micra), споживання палива якого становить 5 л / 100 км, і має п'яти-ступінчасту ручну або автоматичну передачу.

В Америці ця модель була представлена на Нью-Йоркському автосалоні 2011 року як Nissan Versa другого покоління. Він оснащений 1,6-літровим бензиновим двигуном, який забезпечує потужність близько 107 к.с та 145 фунтів/фут крутного моменту. У США Nissan Versa надійшов у продаж у серпні 2011 року та був оснащений системою Bluetooth, навігаційною системою з п'яти-дюймовим сенсорним дисплеєм, супутниковим радіо та інтерфейсом iPod / USB.

Особливості авто 2014 року

2014 Nissan Versa отримує оновлену підвіску та зміни у системі рульового управління. Конфігурація SV отримує збільшене відділення для багажника та складані задні сидіння, SL версія має тепер 16-дюймові колеса, 4.3-дюймовий стерео-екран та супутникове радіо.

Особливості зовнішнього вигляду:

  • простий, але аеродинамічний дизайн;
  • стандартні 15-дюймові сталеві колеса з кришками; 16-дюймові колеса доступні;
  • доступні протитуманні фари;
  • наявний задній спойлер.

Особливості внутрішнього оформлення:

  • комфортний салон, який може розмістити п'ять дорослих пасажирів;
  • кондиціонер;
  • стерео CD;
  • доступні електро-склопідйомники та круїз-контроль;
  • доступна навігаційна система.

Технічне оснащення:

  • 1,6-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 109 к.с.;
  • п'яти-ступінчаста механічна, чотириступінчаста автоматична або автоматична трансмісія;
  • передній привід.

Авто продається за мінімальною ціною 4,889 дол. Якщо водій побажає використати усі доступні опції, тоді вартість може піднятись максимально до 12,400 дол. Крім цього, на ціні відображається стан автомобіля та наявність у машини якихось пошкоджень.

Страховий аукціон www.auctionexport.com. виставляє на продаж 2014 Nissan Versa. AuctionExport допомагає придбати та доставити авто з Канади та США до України, в тому числі й до міста Миколаєва. На веб-ресурсі аукціону присутні більше 250 тис. машин, кожної доби нові машини додаються з усіх аукціонів і від усіх існуючих дилерів Америки та Канади. Якщо виникне необхідність, AuctionExport може допомогти підібрати авто за фінансовими можливостями і запитом клієнта.

Потрібно пройти реєстрацію та завести власний депозит, поклавши на нього деяку суму грошей. Пошкоджені авто на продаж покупець отримує через максимально малий період часу. Забрати авто з США можна у найближчому портовому відділенні. Доставка автомобілів входить в вартість придбаного автомобіля. Купуючи у AuctionExport, ви заощадите кошти та витратите набагато менше, ніж при придбанні того ж авто на дилерських ринках Україні.

Продаж 2014 Nissan Versa

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion