2014 NISSAN ALTIMA – відомий усьому світу якісний та потужний автомобіль

Інформація про Nissan Altima як про загальний концепт

Nissan Altima - це машина середнього розміру, вироблена компанією Nissan з 1992 року. Це продовження лінії Nissan Bluebird, яка почалася в 1957 році. Altima історично був більший, більше потужний та більше розкішний ніж Nissan Sentra, але менший ніж Nissan Maxima. Автомобілі від першого до четвертого покоління були виготовлені виключно в Сполучених Штатах і офіційно продаються в Північній та Південній Америці, а також на Близькому Сході та в Австралії. На інших ринках Nissan продала подібний седан середнього розміру під назвою Nissan Teana, який по своїм характеристикам був розміщений між Altima та Maxima. У 2013 році Teana стала переробленою версією п'ятого покоління Altima.

Назва "Altima" спочатку була застосована до ліній Nissan Leopard для японського ринку в 1986 році, а потім до автомобіля середнього розміру Nissan Laurel, що був проданий у Центральній Америці та країнах Карибського басейну до 1992 року. Далі Nissan припинив виробляти Stanza, котрий мав подібність до Nissan Bluebird, та замінив його американською Altima, залишивши концепт компактного автомобіля. Перша Altima була випущена в червні 1992 року, як модель 1993 року. Всі Altima були побудовані в штаті Теннессі, аж до червня 2004 року, коли завод Canton Nissan також почав виробляти моделі для задоволення високого попиту.

Всі моделі Altima використали двигун KA24DE потужністю 150 к.с. (112 кВт), сполучений з 5-ступінчастою механічною або 4-ступінчастою автоматичною трансмісією. Підвіска мала стабілізатори з обох кінців, всі колеса були 15 дюймів. Будучи одним з великих компактних автомобілів, Altima може розташовувати чотирьох дорослих досить комфортно, хоча його салон буде занадто вузьким для п'ятьох. Виробнича лінія складається з варіанта XE, GXE, спортивного SE та розкішного GLE. Деякі варіанти включали в себе пакет із золотою емблемою.

Характеристики авто 2014 року випуску

2014 Nissan Altima був випущений з новим двигуном. Існує чітка різниця в роботі між стандартним чотирициліндровим двигуном та додатковим V-6, але різниця в економії палива є напрочуд мінімальною. 2,5-літровий чотирициліндровий двигун робить майже все, що відповідає його функціональності. Він обертається плавно, і це забезпечує хороше безперервне прискорення, хоча, потужність не дуже хороших дорогах є відносно скромною.

Отже, що водії відмічають як позитивні риси:

  • потужність та вишуканість двигуна V-6;
  • хороша дизайн;
  • комфортна їзда та якісне управління;
  • зручне переднє сидіння;
  • велике заднє сидіння.

Та дещо, що не дуже сподобалося:

  • двигун починає шуміти при прискоренні;
  • система текстових повідомлень не працює з iPhone;
  • внутрішній дизайн у стилі Bland.

Відмітні характеристики авто 2014 року:

  • варіант купе припинено у виробництві;
  • чотири- і шестициліндрові двигуни;
  • 4-дюймовий кольоровий екран в калібрувальному кластері;
  • помічник текстових повідомлень, інтеграція з Pandora.

Максимальна вартість авто складає 18,307 дол. Але, ціна може коливатись у відповідності до стану транспортного засобу.

Придбати 2014 Nissan Altima легко, якщо ви звернетесь до www.auctionexport.com. Це страховий аукціон, який займається експортом авто з США, а також із Канади до міст України, й до Луцька.

Обравши AuctionЕxport, пройдіть швидку процедуру реєстрації та покладіть грошову суму на рахунок вашого особистого депозиту. Автомобіль з США належатиме вам одразу псля того, як ви зупините свій вибір на якому-небудь автомобілі та оплатите його. Тоді AuctionExport вже починає транспортування вашого транспортного засобу. Вживані авто з США, що виставлені на сайті, складають приблизно 250 тис. екземплярів. Тому ви маєте широкий спектр лотів, які можна оцінити та порівняти між собою, щоб обрати найкращий.
Доставка автомобілів разом із оформленням паперів дадуть сума придбаного у AuctionExport авто. І ця вартість буде в декілька разів менша, ніж у місцевого реалізатора.

Продаж 2014 Nissan Altima

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion