2014 Mercedes-Benz B-Class – елітний автомобіль від надійного німецького виробника

Що взагалі ми знаємо про Mercedes-Benz B-Class?

Mercedes-Benz B-Class представляє собою компактний розкішний автомобіль, розроблений німецьким автовиробником Mercedes-Benz. Він схожий на модель A-Class, хоча оснащений більш потужними двигунами та є трохи більшим за розміром. Програма оцінювання європейських автомобілів (Euro NCAP) класифікує його як маленький MPV (багатоцільовий автомобіль). Станом на 20 грудня 2013 року, продаж автомобілів B-Class досяг 1 млн з моменту першого випуску.
B-Class – це авто з приводом на передні колеса, що має параболічну задню підвіску. Цей автомобіль розпланований на два відсіки: один – для водія та інший – для пасажирів і багажного відділення. Всі авто B-Class включають багато систем пасивної автомобільної безпеки, таких як ESP, ABS, контроль тяги, освітлення поворотів, система активного освітлення та допоміжна фара. У разі лобового удару, двигун і коробка передач переміщуються під пасажирське сидіння.
У 2008 році Mercedes-Benz був оновлений, оснастившись кнопкою «старт/стоп» та опціями системи BlueEFFICIENCY. Новий варіант двигуна міг працювати як на бензині, так і на природному газі. Друге покоління B-Class було представлено в 2011 році у Міжнародному автосалоні Німеччини. Авто біло оснащено новим бензиновим і дизельним двигуном в парі з механічною коробкою передач (або шести-ступінчастою, або семи-ступінчастою з подвійним зчепленням).  Коефіцієнт аеродинамічного опору був знижений, незважаючи на збільшення габаритів авто та його внутрішнього простору. Був введений новий чотирьох-циліндровий двигун M270. Нові системи безпеки включали адаптивний круїз-контроль, систему контролю за «сліпими плямами» і систему анти-зіткнення адаптивної гальмівної системи.
Шини автомобіля, оптимізовані для опору, мають низькі енергетичні потреби під час водіння, а також допомагають знизити витрату палива.

Оновлення, що чекали на автомобіль у 2014 році

2014 Mercedes-Benz B-Class  - це місткий автомобіль з електроприводом. Випущені авто мають два варіанти двигунів: бензинові та дизельні, крім того, батарею на 28-кВт та електромотор потужністю 177 к.с.  Незважаючи на 251 фунт/фут крутного моменту, авто ніколи не заносить та під час повороту машина не відхиляється від курсу.
На приладовій панелі Mercedes-Benz встановлено останню версію інформаційно-розважальної системи Mercedes-Benz, що поєднує в собі вишуканого вигляду карту для навігації за допомогою своєї недавньої системи додатків в автомобілі. Виробник також замінив тахометр з датчиком використання потужності та включив додаткове електричне оснащення.
2014 Mercedes-Benz B-Class є надзвичайно легким та плавним під час руху. Спеціальне програмування запобігає тому, щоб автомобіль перевалювався, як це трапляється з деякими електричними автомобілями. Навіть, зауваживши те, що випуск 2014 року є на 300 фунтів важчим за своїх попередників, це ніяк не відобразилося на його маневреності та плавності руху.
Вартість автомобіля досягає до 42 тис. доларів. Ціна транспортного засобу залежить від його поточного стану.

Придбати 2014 Mercedes-Benz B-Class можна на автомобільному аукціоні, наприклад, на www.auctionexport.com, що займається експортуванням машин у будь-які міста України, в тому числі, і у Дніпро. Зважаючи на те, що Дніпро є інтернаціональним містом, інфраструктура у ньому розвивається дуже швидко. Якщо ви захотіли придбати авто, ви зможете це зробити через якогось постачальника у місті. Але, через те, що попит є дуже високим, ціни накручуються до неймовірно великих.
AuctionExport експортує автомобілі, при цьому, зберігаючи їх оригінальну вартість. Кожен, хто завів аккаунт на сайті, має внести депозит, вибрати бажану модель, та заплатити номінальну суму за оформлення документації та транспортування. Але, навіть разом із цією сумою, купити авто на AuctionExport буде значно дешевше, ніж безпосередньо у постачальника у Дніпрі.

Продаж 2014 Mercedes-Benz B-Class

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion