2014 MINI COOPER – спеціальна модель компактних розмірів із потужним двигуном

Mini Cooper як окремий автомобіль свого класу

Mini Cooper (стилізований як MINI) - британська автомобільна марка, що належить BMW з 2000 року, і використовується ними для цілого ряду невеликих автомобілів. Слово Mini було використано в назвах моделей автомобілів з 1959 року, а в 1969 році такий проект став самостійною маркою, коли назва Mini замінила окремі назви автомобілів "Austin Mini" та "Morris Mini". BMW придбала марку у 1994 році, коли вона купила Rover Group (раніше британський Leyland), яка належала Mini, серед інших марок.

Похідний Mini являв собою лінію знакових британських малих автомобілів вироблених British Motor Corporation та його наступниками. Продуктивні версії цих моделей використовували ім'я Cooper. Оригінальний двох-дверний Mini продовжував виробляти автомобілі до 2000 року. Розвиток компанії-наступника виробника почався в 1995 році, а автомобіль нового покоління був запущений в 2001 році. Нинішній Mini Range включає Hardtop / Hatch / Convertible (три-дверний хетчбек Clubman), Countryman (п'яти-дверний кросовер), Coupe / Roadster і Paceman (три-дверний кросовер на базі Countryman).

Mini був спочатку продуктом British Motor Corporation, який в 1966 році став частиною British Motor Holdings. British Motor Holdings об'єдналася з Leyland Motors у 1968 році, щоб сформувати British Leyland. У 1980-х роках британська Leyland була розорена, а в 1988 році Rover Group, включаючи Mini, була придбана компанією British Aerospace. У 1994 році Rover Group була придбана компанією BMW. У 2000 році Rover Group була частково знищена компанією BMW, а BMW залишив марку Mini.

Особливості випуску 2014 року

2014 Mini Cooper може не виглядати вражаюче відмінним на перший погляд, але це велика зміна для малого автомобіля.

Є деякі зовнішні переробки, найбільш помітними є зміни на передній частині, де решітка радіатора повністю заміщена і трохи перероблена. Тепер цей Mini став більшим: на 4,5 дюйми довше, 1,7 дюйма ширше і на 0,3 дюйми вище. Авто напевно не виглядає таким крихітним, як воно вироблялось колись, але все ж таки така машина відповідає своїй назві та залишається невеликою. У довжину автомобіль досягає 151.1 дюймів (151.9 для Cooper S), таким чином, воно знаходиться між меншим Fiat 500 та трохи більшим Nissan.7

У 2014 році випущено два нові двигуни Cooper. Базова модель, що просто називається Cooper, має 1,5-літровий турбонаддувний трициліндровий двигун, що виробляє 134 кінських сил і 162 фунтів/фут крутного моменту.

Особливі риси автомобіля 2014 року:

  • авто повністю перероблено на 2014 рік;
  • довший, ширший, просторіший автомобіль;
  • нові двигуни;
  • ручна або автоматична трансмісія;
  • більш простий салон;
  • додаткова адаптивна підвіска.

Риси, що так до вподоби водіям:

  • містке багажне відділення;
  • спірометр зараз на рульовому колесі;
  • сучасні двигуни;
  • новий параметр резервної камери;
  • кнопки регулювання вікон тепер на дверях.

Стандартне авто коштуватиме покупцеві 11,300 дол. Якщо клієнт бажає оснастити автомобіль додатковими опціями, йому варто розраховувати на ціну до 19,900 дол. Однак, на вартість сильно впливає наявність пошкоджень та стан авто взагалі.

Страховий аукціон www.auctionexport.com. пропонує на продаж 2014 Mini Cooper. AuctionExport допомагає придбати це та будь-яке інше авто, проте, не тільки купити, але й доставити авто з Канади та США до просторів України, й до Черкас. На веб-порталі розміщено понад 250.000 машин, із кожним днем додаються нові автомобілі з усіх аукціонів і від дилерів Америки та Канади. AuctionExport, підбираючи машину клієнту, завжди враховує побажання покупця та його фінансові можливості.

Клієнту потрібно зареєструватись та покласти гроші на власний депозит. Пошкоджені авто на продаж у короткий термін досягають Україні. Отримати авто з США можна у ближчому до вашого міста портовому відділенні. Доставка автомобілів також є частиною цільної вартості. Купуючи у AuctionExport, клієнт отримує не тільки чудове авто, але й можливість значно заощадити, сплачуючи у рази менш ніж при співпраці з дилерами України.

Продаж 2014 Mini Cooper

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion