2014 MAZDA MAZDA6 – надійний сімейний автомобіль від японського підкорювача доріг

Виробництво Mazda6

Mazda Mazda6 (відомий як Mazda Atenza в Китаї та Японії) - середній сімейний автомобіль, вироблений японським автомобілебудівним виробником Mazda, починаючи з 2002 року. Він замінив довготривалу модель Mazda Capella (616, 626) цього ж року. Mazda6 продала більше одного мільйона одиниць швидше, ніж всі попередні моделі Mazda.    

Mazda6 з'явився на ринку як перший приклад фірмової стильної, інтуїтивно зрозумілої та розумної філософії дизайну, після чого Mazda2 у грудні 2002 року, RX-8 у серпні 2003 року, Mazda3 у січні 2004 року, Mazda5 влітку 2005 року MX-5 у жовтні 2005 року та Mazda CX-7 у листопаді 2006 року. Mazda6 в 2003 році по суті є шостим поколінням Mazda 626, оскільки Mazda6 продовжує роботу на платформі G, що походить від GF-платформи 626/Capella.

Серія GG була випущена в Японії як Mazda Atenza у травні 2002 року. Модельний ряд складався з чотирьох-дверного седана та п'яти-дверного хетчбека, що продаються в Північній Америці як Sport Sedan та 5-Door відповідно. У Австралії модельна лінія розпочата компанією Limited, доступна лише як седан. Наступна модель була розкішнною, доступна в салонах і купе версіях. Найпопулярнішою версією стала модель Luxury Sports.

Прибуття цього авто на ринки Японії означало новий консолідований підхід у порівнянні з попередніми великими розкішними седанами, які раніше пропонувалися, такі як Mazda Sentia і Mazda Millenia, а також надання Mazda Capella «освіженої» зовнішності. Компанія Atenza продовжує зачаровувати японських покупців розкішними автомобілями завдяки розмірам та технологічному оснащенню.

Новеньке для моделі 2014 року випуску

2014 Mazda Mazda6 року озброєний більш важливим фактором, ніж новий дизайн, який позиціонує його вище серед лідерів: колосальна економія палива.

У 2014 році Mazda6 має нову решітку радіатора. Це оновлення працює для гарного ефекту, даючи седану певну пишність. Для багатьох брендів конструкція решіток стала способом розрізнення моделей та збереження сімейної схожість.

2014 Mazda6 є другою моделлю Mazda, яка отримала повний комплект нових технологій, що називаються SkyActiv, які спрямовані на зниження споживання пального. SkyActiv торкається важливих систем автомобіля, таких як кузов, підвіска, трансмісія та двигун. Mazda каже, що SkyActiv також охоплює альтернативні силові агрегати для майбутніх економічних результатів в галузі палива. Завдяки своєму 2.5-літровому чотирициліндровому двигуну з прямим впорскуванням, продуктивність Mazda6 порівнянна з багатьма чотирициліндровими сімейними седанами. Двигун працює майже ідеально як з точки зору вібрації, жорсткості та звуку.

Основні позитивні риси авто:

  • дизайн та форма кузова;
  • двигун;
  • автоматична коробка передач;
  • точний ручний перемикач;
  • просторе заднє сидіння.

Риси, що відзначають саме це авто:

  • авто повністю перероблено на 2014 рік;
  • газовий двигун дає високі показники економії палива;
  • доступний дизельний двигун;
  • стандартні 17-дюймові легкосплавні диски
  • доступна низько-швидкісна система запобігання зіткнення з автоматичним гальмуванням.

Авто у своєму стандартному вигляді та комплектації коштує 10-10,500 дол. Але, якщо ви використаєте додаткові функції, тоді розраховуйте на 18-19 тис. дол. Ще важливий вплив на ціну має наявність пошкоджень та стан машини.

Якщо 2014 Mazda Mazda6 – те авто, яке ви шукали, тоді страховий аукціон www.auctionexport.com. представляє вам його у списку своїх лотів. AuctionExport допоможе кожному водію, який хочу придбати авто з Канади та США та отримати довгоочікувану машину в Україні. Навіть у місті Леві. Аукціон розмежовує понад 250 тис. різноманітних автівок, на наступний день сайт вже оновлено новими постачаннями з усіх аукціонів та від будь-яких дилерів Канади та Америки. AuctionExport може допомогти обрати машину за визначеною сумою та параметрами, виставленими водієм.

Пройдіть реєстрацію, активуйте депозит, внесши на нього гроші та оберіть майбутню машину. Пошкоджені авто на продаж опиняються в Україні вже дуже швидко. Забрати авто з США ви маєте змогу у відділенні порту. Доставка автомобілів внесена до вартості. Таким чином, ви сплачуєте в багато разів менше, співпрацюючи з AuctionExport. І це дійсно так! Ви заощаджуєте, при цьому маючи нагоду купити відмінне авто.

Продаж 2014 Mazda Mazda6

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion