2014 KIA OPTIMA – автомобіль, який довів свою якість у дії

Що ми знаємо про Kia Optima взагалі?

Kia Optima - це середньорозмірний 4-дверний седан, вироблений компаніїю Kia Motors та представлений у 2000 році. Kia Optima, в основному, конкурує з такими автомобілями, як Chevrolet Malibu, Buick Regal, Honda Accord, Mitsubishi Lancer, Nissan Altima, Toyota Camry і Volkswagen Passat. Автомобілі першого покоління в основному продавалися як Optima, хоча назву Kia Magentis використовували в Європі та Канаді, коли продажі почалися там у 2002 році. Для моделей другого покоління Kia використовувала назву Kia Lotze (або Kia K5 для ринку Південної Кореї), і назва Magentis існує й зараз у глобальному масштабі, за винятком США, Канади та Малайзії, де збережено назву Optima. Назва Optima тепер буде використовуватися на всіх ринках, крім Китаю, де вони також використовуватимуть назву ринку Південної Кореї.
З 2000-2005 рр. Optima існував як новий варіант Hyundai Sonata, який відрізняється лише у незначній деталі зовнішнього вигляду та вмісту обладнання.

У Австралії Optima була представлена в травні 2001 року, випускаючись тільки з 2,5-літровим двигуном V6 у комплекті з ручною або автоматичною трансмісією. Оновлений Optima був запропонований з 2,7-літровим двигуном, 4-ступінчастою автоматичною коробкою передач, а також з додаванням таких елементів, як шкіряний салон та легкосплавні диски.
Друга генерація Optima, відома як Kia Magentis (за винятком Сполучених Штатів та Малайзії) і як Kia Lotze в Південній Кореї, була запущена в Південній Кореї в листопаді 2005 року. Це покоління відрізнялося від донорського автомобіля Hyundai Sonata та від попередньої моделі. Автомобіль був оснащений 2,4-літровим двигуном з чотирма циліндрами, п'яти-ступінчастою автоматичною трансмісією Sportmatic або п'яти-ступінчастою механічною коробкою передач Sonata.

Оновлення, яких зазнав автомобіль у 2014 році

2014 Kia Optima оновлена ​​за допомогою додавання деяких змін у дизайні та технічному оснащенні. Привабливий зовнішній вигляд, на щастя, не сильно змінюється, просто додається декілька ще більш привабливих рис. Наприклад, до автомобілю було додано світлодіодне освітленням та нові світлодіодні тумби. Також існує нова модель EX-L з внутрішнім дизайном зі шкіри Nappa. В цілому, зовні, передній амортизатор трохи більш ущільнений, що змушує передній край триматися трохи вище. Деякі версії авто також отримують хромовану смугу вздовж бокової панелі.

Усередині Optimа - стильний, мінімалістський автомобіль, який нагадує внутрішній дизайн Audi декількох років тому, з широким прямокутним банком керування, що нахиляється до водія. Нові дисплеї на панелі інструментів та надзвичайно необхідні інформаційно-розважальні дисплеї забезпечують повний комфорт та зручне керування.
Можна зазначити декілька плюсів та мінусів автомобіля цього року випуску. Отже, переваги:

  • красивий зовнішній вигляд, що був зроблений ще більш привабливим;
  • проста система керування;
  • поліпшені місця для пасажирів;
  • відносно невисока ціна;
  • потужний двигун.

Та деякі недоліки:

  • трохи незручно залазити на передні та задні місця;
  • автомобіль дещо більш шумний, ніж його конкуренти.

Вартість такої машини складатиме до 23,450 дол. Ціна напряму пов’язана з тим, в якому стані знаходиться автомобіль.

Придбати 2014 Kia Optima можна на автомобільному аукціоні www.auctionexport.com, який займається прямим експортом підтриманих авто до усіх міст України, беручі до уваги й Галича.
Щоб стати  майбутнім власником авто або будь-яких допоміжних частин до нього, необхідно зареєструватися і внести деяку суму, що складатиме особистий депозит клієнта. Після вибору автомобіля, ви маєте оплатити вартість автомобіля, далі AuctionExport розпочне транспортування. Важливо зауважити, що список авто оновлюється кожні 24 години.
Навіть з урахуванням оплати за перевезення та оформлення паперів, загальна вартість придбаного у AuctionExport автомобіля є значно меншою, ніж у місцевого дилера. До того ж, досвід AuctionExport зможе значно прискорити усю процедури експортування.

 

 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion