2014 AUDI Q5 – один із випусків серії розкішних кросоверів

Загальні відомості про модель Audi Q5

Audi Q5 - це серія розкішних кросоверів-позашляховиків, вироблених німецьким виробником Audi. Вперше серія була представлена у 2008 році. Оригінальна модель першого покоління (Typ 8R) стала третім членом сімейства B8, яка вийшла після Audi A5, вся базована на платформі Audi MLB. Друга генерація Q5 (Typ 80A) дебютувала в 2016 році і ділиться базовою платформою з Audi MLBevo (версіями B9 A4 і A5).
Концептом для майбутнього Q5 був 2-дверний кабріолет з 3,0 двигуном TDI потужністю 240 PS (177 кВт, 237 к.с.), що виробляв 500 Нм (369 фунт/футів) крутного моменту. Автомобіль був оснащений чотириколісним приводом, 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач, корпус Copper Sunset, світлодіодними фарами, 21-дюймовими колесами з шинами 265/35R21, сидіннями зі шкіряною оббивкою, звуковою системою Bang & Olufsen 505W, системою регулювання висоти електродвигуна, передніми та задніми керамічними гальмовими дисками, а також плаваючими задніми кронштейнами. Автомобіль був представлений 2007 року в Лос-Анджелесі.
Audi Q5 був представлений в 2008 році у Пекінському автосалоні, а пізніше в LA Auto show. Ранні моделі включають двигуни 2,0 TFSI quattro (211PS), 2,0 TDI quattro (170PS), 3,0 TDI quattro. Початкові моделі автомобілів для США, Канади та Бразилії включають двигун 3,2 FSI. В жовтні 2008 року Q5 розпочав постачання для Європи, а першого кварталу 2009 року – для Північної Америки. Американська модель надійшла в продаж у березні 2009 року. Японські моделі також включають двигуни 2,0 TFSI quattro (211 PS) та 3,2 FSI quattro.
Q5включає в себе, також, активну вихлопну систему, стійкою охолоджувальння води в моторному відсіку, спортивні крісла S-лінії, систему панорамного даху, автостоянку з камерою заднього огляду, голосовий контроль, систему регулювання дальнього світла з поворотними фарами.

Оновлені риси 2014 року

2014 Audi Q5 тепер є більшим видатним у конкурентному сегменті завдяки додаванню двох нових силових агрегатів. Оновлення 2014 року - це дизельний двигун з турбонаддувом і високопродуктивний двигун V-6.
Q5 також ідеально підходить для дощових або засніжених доріг, завдяки повноприводній системі, яка є стандартною на всіх виборах двигуна. Список стандартного обладнання включає в себе шкіряні сидіння, з'єднання Bluetooth, тризонний клімат-контроль та світлодіодні задні ліхтарі. Модель Premium Plus, яка доступна для всіх двигунів, крім 2,0-літрового чотирьох-циліндрового та гібриду, оснащена панорамним дахом, адаптивними HID-фарами та підігрівом передніх сидінь. Q5 Premium Plus включають також розважальну систему на задньому сидінні, навігацію та систему моніторингу сліпого місця.
Можна виділити декілька переваг та недоліків автомобіля цього року випуску. Отже, плюси:

  • неперевершений дизайн салону;
  • провідна система економії палива;
  • потужний двигун V6;
  • чудова гальмівна система;
  • просторе заднє сидіння.

Та деякі мінуси:

  • низька вантажомісткість;
  • не функціональний макет управління без навігації.

Вартість такої машинки злетить не вище 26, 727 дол. Ціна залежить від того, в якому стані знаходиться транспортний засіб.

Придбати 2014 Audi Q5 можна на автомобільному аукціоні www.auctionexport.com, який займається прямим експортом підтриманих авто до усіх міст України, беручі до уваги й Бердянськ.
Щоб стати  майбутнім власником авто або будь-яких допоміжних частин до нього, необхідно зареєструватися і внести деяку суму, що складатиме особистий депозит клієнта. Після вибору автомобіля, ви маєте оплатити вартість автомобіля, далі AuctionExport розпочне транспортування. Важливо зауважити, що список авто оновлюється кожні 24 години.
Навіть з урахуванням оплати за перевезення та оформлення паперів, загальна вартість придбаного у AuctionExport автомобіля є значно меншою, ніж у місцевого дилера. До того ж, досвід AuctionExport зможе значно прискорити усю процедури експортування.

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion