2014 AUDI A6 – автомобіль, у якому ми бачимо поєднання нових технологій та якості німецького виробника

Особливості появи та розвитку концепту Audi A6

Audi A6 є автомобілем, зробленим німецьким автовиробником Audi, тепер автомобіль знаходиться вже у четвертому поколінні. Як спадкоємець Audi 100, A6 виробляється в Неккарзульмі, Німеччина, і доступний у варіаціях седану та універсалу, останній проданий Audi як Avant. Внутрішня нумерація Audi розглядає A6 як продовження лінії Audi 100, причому початковий A6 став членом серії C4, а потім C5, C6 і C7. Audi A7 пов'язаний з нашою моделлю та є, по суті, купе-хетчбеком версії C7 серії A6, але продається в рамках своєї окремої ідентичності та з позначенням моделі.

Обидві бензинові та дизельні версії A6 виробляються. Широкий вибір двигунів постачається з енергоблоками, які допомагають виробляти потужність від 190 до 333 кінських сил. Це вбудовані 4-циліндрові 16-клапанні турбовані двигуни та більш потужні 3-літрові агрегати в конфігурації V6 з механічним компресором.

Кінцевий автомобіль Audi раніше називався Audi 100 (або Audi 5000 у Сполучених Штатах), і був випущений в три послідовних покоління (Audi C1, Audi C2 і Audi C3). У 1994 році нове покоління (C4) Audi 100 отримало зовнішнє поліпшення і було перейменовано в Audi A6, щоб вписатися в нову буквено-цифрову номенклатуру Audi (як тільки був представлений повнорозмірний A8). Зовнішня частина була змінена лише трохи - нові передні та задні ліхтарі, нова радіаторна решітка та. Сполучене Королівство було першим ринком для продажу A6.

Новими двигунами для A6 були 1,8-літровий чотирициліндровий, 2,0-літровий чотирициліндровий, 2,6-літровий V6 та 2,8-літровий бензиновий двигун потужністю 30 В.

Авто 2016 року випуску – оновлена модель

2014 Audi A6 придбав деякі оновлення, як у зовнішньому вигляді, так і у технічному оснащенні. Отже, підсумуємо усі риси. Спочатку перерахуємо ті особливості, як виділяють авто 2014 року:

  • новий 3,0-літровий дизельний двигун V-6;
  • більш потужний газовий двигун та чотирициліндровий турбо-двигун;
  • наявний додатково укомплектований V-6;
  • доступний повний привід;
  • світлодіодні фари;
  • доступний автомобільний Wi-Fi.

Плюси авто, які виділяють водії, що вже стали щасливими власниками такої машини:

  • суперпродуктивний та ефективний двигун V-6;
  • увага до деталей у салоні, приємне внутрішнє оформлення;
  • зручні передні сидіння;
  • складні задні сидіння;
  • відмінний додатковий денний світлодіод на фари.

Та які мінуси відмічаються для цього року випуску:

  • мале заднє сидіння;
  • немає USB-порту
  • Audi Connect вимагає власного плану даних.

Стати власником цього якісного авто можна за ціною до 36,328 дол. Але це не остаточна вартість, все залежить від того, в якому стані буде машина на момент продажу.

Отже, 2014 Audi A6 припав вам до душі і ви бажаєте його придбати. Пропонуємо вам послуги, які надає страховий аукціон www.auctionexport.com – надійний, перевірений часом та досвідчений експортер, що транспортує вживані авто з США та Канади до України, й до міста Харкова.

Щоб розпочати пошук авто на AuctionЕxport, потрібно лише пройти реєстраційну процедуру, яка не займе більше декількох хвилин. Для користувача відкривається депозитний рахунок, куди необхідно покласти суму грошей. Саме тоді автомобіль з США становиться ще на крок ближче до вас.

Ви маєте унікальну можливість оцінити велику кількість варіанті автомобілів, а саме – 250 тисяч самих різних моделей, які відрізняються роком випуску та виробником. Якщо ви остаточно та твердо вирішили, яку машину будете купувати, сплатіть її вартість з депозиту. AuctionExport почне транспортувати машину, ви можете її забрати у найближчому портовому відділенні. Пошкоджені авто на продаж безпечно та швидко дійдуть до власника.

Вагома плюсова якість AuctionExport в тому, що доставка автомобілів разом із документами та будь-якими витратами разом сягне суми, набагато меншої, ніж у місцевого дилера.

 

Продаж 2014 Audi A6

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion