2013 MINI COOPER – компактне та зручне авто з оновленим дизайном та високою потужністю

Історія походження машини Mini Cooper

Mini - невеликий економічний автомобіль, вироблений британською компанією British Motor Corporation (BMC) та її наступниками з 1959 по 2000 рік. Оригінал вважається іконою британської популярної культури 1960-х років. Його просторово-економічний поперечний двигун з переднім приводом дозволяє на 80 відсотків збільшити площу простору для пасажирів і багажу. У 1999 році Mini був визнаний другим найпопулярнішим автомобілем 20-го століття, поступившись Ford Model T, а також перевершивши Citroën DS та Volkswagen Beetle. Mini Cooper є однією з варіацій загальної концепції авто.

Джон Купер, власник Cooper Car Company, дизайнер і розробник Формули-1, побачив потенціал Mini для змагань. Тоді почалася співпраця двох компаній задля створення Mini Cooper. Mini Cooper та Morris Mini Cooper дебютували у вересні 1961 року.

Двигун ємністю 848 куб.см (51,7 куб.см.) від Morris Mini-Minor був модернізований, щоб збільшити потужність від 34 до 55 л.с. (від 25 до 41 кВт). В автомобілі з'явився двигун, налаштований на спортивні змагання, двійчастий карбюратор SU, нова коробка передач і передні дискові гальма, рідкісні в той час у маленькій машині. Ті тисячі одиниць цієї версії були замовлені керівництвом та призначені для раунду гоночних змагань. У 1964 році двигун на інший, ємністю 998 куб.см. У 1962 році Родезиан Джон Любляк став першим не британським гонщиком, який виграв британський чемпіонат під керуванням Mini Cooper.

Більш потужний Mini Cooper, який отримав назву "S", був розроблений та випущений в 1963 році. Його двигун має ємність 1071 куб.см. Cooper також виготовив дві моделі S, спеціально для схемних перегонів, обидва також були запропоновані для широкого загалу.

Що приніс 2013 рік для цієї машини?

Основна зміна для лінійки 2013 Mini Cooper полягає в тому, що з'являється новий асортимент двигунів, які є більш економічними. Максимальний прояв потужності залишається на рівні 208 к.с. Електричний підсилювач керма також був покращений для кращого відчуття. З його маленькими розмірами 2013 Mini Cooper є ідеальною машиною для тих, хто живе в мегаполісах і потребує керування та паркування у перевантажених районах. Круглі фари перероблені та вдосконалені. Колісна база Mini Cooper поставляється зі стандартними 15-дюймовими легко-сплавними дисками. А зовнішній вигляд автомобіля був достатньо змінений, тепер він виглядає більш агресивно та імітує вигляд машини для гоночного треку.

Отже, переваги авто 2013 року:

  • різке, але комфортне, поводження на дорозі;
  • висока економія палива;
  • відмінна повнофункціональна продуктивність у S і JCW;
  • приємний стиль ретро;
  • інноваційний конвертований дах;
  • легко підстроюється під водія.

Та окремі мінуси моделі цього року випуску:

  • погана видимість заднього виду;
  • жорстка і шумна їзда в S-конфігурації;
  • не вистачає заднього місця для ніг;
  • слабкий базовий стереозвук.

Зацікавило це авто? Придбайте його за ціною до 11,290 тис. дол. Вартість не остаточна, вона змінюється в залежності від стану машини.

Отже, 2013 Mini Cooper вас заінтригував та ви бажаєте його купити. До вашої уваги пропонується страховий аукціон www.auctionexport.com – надійний, відомий та досвідчений експортер, який переправляє вживані авто з США та Канади до України, й до міста Рівне.

AuctionЕxport вимагає від користувача лише пройти реєстраційну процедуру, яка не займе більше 10 хвилин. Для клієнта відкривається депозит, куди потрібно покласти певну суму грошей. І ось довгоочікуваний автомобіль з США вже зовсім поряд.

Ви маєте можливість продивить безліч варіанті авто, а саме – 250 тисяч різноманітних моделей, різних років випуску та різних марок. Зайдіть на наступний день і ви вже побачите якесь нове доповнення, адже сайт поповнюється кожні 24 години. Після того, як ви здійснили свій остаточний вибір, заплатіть за авто. AuctionExport почне займатись транспортуванням транспортного засобу. Пошкоджені авто на продаж безпечно та швидко дійдуть до власника.

Перевага AuctionExport в тому, що доставка автомобілів разом із підготовкою документів та іншими дрібними витратами разом складе в декілька разів меншу вартість автомобіля, ніж у дилера по місцю.

 

Продаж 2013 Mini Cooper

 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion