2013 HYUNDAI ELANTRA – компактність та сила від корейського виробника

Загальні відомості про модель HYUNDAI ELANTRA 

Hyundai Elantra або Hyundai Avante являє собою компактний автомобіль, що випускається південнокорейською компанією Hyundai з 1990 року. Після виходу першого авто з першого покоління, Elantra одразу ж почав конкурувати з подібними Ford Sierra і Vauxhall Cavalier / Opel Vectra, але мав значно нижчу ціну. Елантра був оснащений 16-клапанним 1,6 л (1596 куб.см) двигуном, який виробляв113 к.с. (84 кВт) при 6000 оборотах на хвилину і дава можливість авто розвивати швидкість до 60 миль в годину (97 км / год) за 9,5 секунди. Максимальна швидкість була 116 миль / год (187 км / ч).
Автомобіль був оновлений в 1992 році для європейського ринку, був доданий логотип Hyundai (такий, яким ми його бачимо зараз), хоча північноамериканські моделі зберегли зовнішній вигляд попереднього року. У 1993 році автомобіль був оновлений знову. Третя і заключна зовнішня модифікація автомобіля цього покоління відбулася в 1994 році. Транспортний засіб був оснащений передніми подушками безпеки, протитуманними фарами, механізованими бічними дзеркалами.
У 1995 році почали виходити авто Hyundai Elantra другого покоління.  Вони були оснащені 1,5-літровим чотирициліндровим двигуном Альфа SOHC (61 кВт або 82 к.с.) і 1,8-літровий бензиновим двигуном DOHC Бета (95 кВт або 127 к.с.). У 1998-1999 роках в автомобілях з’явився новий 2,0-літровий двигун.
Починаючи з 2001 року (третє покоління) всі американські моделі були оснащені стандартними передніми бічними подушками, що захищають від ударів, кондиціонером, електричними скло-підйомниками і підсилювачем керма. У 2003 році всі моделі були оновлені: нові фари і задні ліхтарі, нові грати радіатора, новий передній і задній бампери, оновилися капот і багажник, змінена приладова панель. Нові, вдосконалені авто прийшли до нас із більш жорсткою підвіскою, шкіряними сидіннями, протитуманними фарами, спойлером і синім підсвічуванням приладів. Крім того, був доданий електропривод люка і антиблокувальна система гальм з контролем тяги.
Так було випущено ще три покоління нових моделей Hyundai Elantra. На початку 2009-го року був презентований Elantra-гібрид. Пізніше, було випущено спортивний варіант седану.

Оновлення 2013 року

2013 Hyundai Elantra дебютували як купе на базі седана, демонструючи більш агресивний стиль. Автомобіль був оснащений 2.0 двигуном із 6-ступінчастою коробкою передач. Автомобілю забезпечено більшу потужність, та меншу вагу (на 11 футів менше, аніж у представників попередніх поколінь). Двигун на 13 % економніше витрачає паливо, рульове управління покращено. Задні сидіння оснащені системою підігріву, але в автомобілі не вистачає вентиляційних отворів для теплого повітря з системи клімат-контролю – це притаманно більшості автомобілів- компактів (як, наприклад, Honda Civic), а також деяким великим транспортним засобам, як VW Passat. Задні сидіння складаються вперед легко, і це дозволяє завантажувати більш довгі об'єкти. Важіль перемикання передач також містить AUX Jack, точки харчування, а також USB-порт, що ідеально підходить для підключення смартфонів.
Можна виділити деякі переваги та недоліки моделей цього року випуску. Отже, що подобається користувачам:

  • Нові, більш агресивні, риси дизайну.
  • Паливна економічність.
  • Розмежування на седан та купе.
  • М’яка їзда.
  • Безліч стандартних функцій.

Що прийшлося не до вподоби:

  • Мляве реагування рульового колеса.
  • Занадто ущільнений задній простір.
  • Рульове управління покращене, але могло бути ліпшим.

Ціна цієї автівки станосить до 17,900 тис. дол. Вартість машини залежить від її стану.

Придбати 2013 Hyundai Elantra можна на одному з автомобільних аукціонів, як, наприклад, www.auctionexport.com. Тут Ви зможете найти безліч моделей машин, список яких оновлюється кожні 24 години.

Продаж 2013 Hyundai Elantra

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion