2013 HONDA ACCORD – зручний седан від відомого та надійного виробника

Загальна інформація про авто Honda Accord

Honda Accord  - це серія автомобілів, виготовлених Honda у 1976 року, яка найбільш відома своїм чотирьох-дверним варіантом седану. Ця лінійка машин була однією з найбільш продаваних автомобілів у Сполучених Штатах з 1989 року. Назва Accord була застосована до різних автомобілів по всьому світу, включаючи купе, хетчбеки та кросовери. Honda Accord, в основному, конкурує з такими автомобілями, як Buick Regal, Chevrolet Malibu, Ford Fusion, Hyundai Sonata, Kia Optima, Galant Mitsubishi, Altima Nissan, Toyota Camry і Volkswagen Passat.

У 1982 році Accord став першим автомобілем від японського виробника, який виробляється в Сполучених Штатах, тоді виробництво було розпочато у штаті Огайо, на автозаводі Honda Marysville Auto Plant. Серія Accord досягла значних успіхів, особливо в Сполучених Штатах, де вона була найпопулярнішим японським автомобілем протягом п'ятнадцяти років (1982-1997), максимальна точка продаж якого прийшлася на 1991 та 2001 роки, коли продано було близько десяти мільйонів автомобілів. Численні дорожні випробування, минулого та сьогодення, оцінюють Accord як один з найнадійніших автомобілів у світі. Крім того, Accord перебуває у списку найкращих автомобілів на думку водіїв.

Починаючи з самого першого року виробництва, Honda запропонував кілька різних стилів кузова автомобіля та версії Accord, і часто автомобілі, що продаються за шильдою Accord одночасно в різних регіонах, досить суттєво відрізняються. Авто дебютувало у 1976 році як компактний хетчбек, хоча цей стиль тримався лише  до 1989 року, оскільки його варіації було суттєво розширено, включивши седан, купе та універсал. Шосте покоління Accord у 1990-х роках перетворилося на проміжний транспортний засіб, що має одну базову платформу, але з різними технічними параметрами та пропорціями для підвищення конкурентоспроможності на різних міжнародних ринках. Для восьмого покоління Accord, випущеного на ринок Північної Америки в 2007 році, Honda знову вирішила перемістити модель далі в масштабах і збільшити її розмір. Поточна дев'ята генерація Accord для ринку Північної Америки знову класифікується як автомобіль середнього розміру з об'єднаним внутрішнім простором 119 кубічних футів (3,4 м3).

Оновлення для випуску 2013 року

2013 Honda Accord є більш економічним та краще оснащений, ніж його попередник. З автоматичною коробкою передач чотирициліндровий седан Accord отримує достатньо високу оцінку і поставляється в стандартній комплектації з такими технічними доповненнями, як легкосплавні диски, двоконцернний автоматичний клімат-контроль, резервна камера та Bluetooth. Можна згрупувати та окремо виділити основні риси нового автомобіля 2013 року випуску.

Зовнішній вигляд:

  • оновлені фари межують з прямокутними факелами (кругові на седанах);
  • яскраві лінзові вогні для білих і червоних авто, які згадують ті, що знаходяться на седані Hyundai Genesis;
  • трохи зменшений розмір ( авто втрачає 3,6 дюйма);
  • високоміцна сталь;
  • більш легка передня підвіска;
  • 16-дюймові легкосплавні диски;
  • світлодіодні гальмові вогні йдуть тоді як версії V-6 включають світлодіодні денні світлодіодні ліхтарі.

Салон авто:

  • бежевий або чорний салон, сірий колір у седанів;
  • об'єм кабіни трохи зменшується в седані порівняно з попередньою моделлю;
  • багажник збільшується до 13,7 кубічних футів;
  • безліч шумових обмежень, таких як А-стійки, встановлені на фронті з лобовим склом, аеродинаміка покращилася на 7 відсотків за рахунок редизайну;
  • поліпшене позиціонування вікон, що допомагає покращити видимість;
  • 8-дюймовий екран панелі керування;
  •  стандартна аудіосистема, яка включає USB / iPod сумісність, телефон Bluetooth і потокове аудіо, а також додаток для інтернет-радіоприймача Pandora;
  • стандартні характеристики включають двоконцернний автоматичний клімат-контроль, круїз-контроль та різні аксесуари для силових установок.

Під капотом:

  • нова трансмісія "Honda's Earth's Dreams";
  • 2,4-літровий чотирьох-циліндрий двигун з прямим впорскуванням (потужність 185 кінських сил у седані та купе, або 189 к.с. в спортивному седані Accord), крім того наявні варіації двигуна та трансмісії.

Таке авто коштуватиме до 19,655 дол. Ціна автомобіля залежить від його стану на момент продажу.

Придбати 2013 Honda Accord можна на автомобільному аукціоні www.auctionexport.com, який займається прямим експортом підтриманих авто до усіх міст України, включаючи сюди й Луцьк.

Щоб стати потенційним покупцем та майбутнім власником авто, необхідно зареєструватися і внести деяку суму, що складатиме ваш депозит. Після вибору автомобіля, ви маєте здійснити платіж, і AuctionExport розпочне транспортування вашої машини. Важливо зауважити, що список авто та запасних частин до них оновлюється кожні 24 години.
Навіть з урахуванням оплати за перевезення та оформлення паперів, загальна вартість придбаного у AuctionExport автомобіля є значно меншою, ніж у місцевого дилера. AuctionExport має широкий досвід та великий діапазон робіт у цій сфері, тому процес значно пришвидшується та не приносить клопотів покупцеві.

Продаж 2013 Honda Accord

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion