2012 Volkswagen Jetta як гордість німецького автомобільного виробництва

 

Volkswagen Jetta це невеликий за розмірами автомобіль, що випускається та продається компанією Volkswagen з 1979 року. Наразі вже випущено сім поколінь цієї моделі.

Шосте покоління (A6, 5C6; 2011–2018)

Шосте покоління Volkswagen Jetta, відоме як NCS (New Compact Sedan) під час розробки, було вперше запущене на північноамериканському ринку 16 червня 2010 року. Нова модель була більшою та менш дорогою для виробництва, ніж попередня генерація, що робить автомобіль більш конкурентоспроможним проти інших моделей, таких як Toyota Corolla, Honda Civic і Nissan Sentra. Виробництво автомобіля відбувається на заводі в Мексиці. Шосте покоління Volkswagen Jetta було розроблено в першу чергу мексиканським філіалом компанії Volkswagen під керівництвом Volkswagen Germany. Це покоління було частково базоване на платформі PQ35.

Для північноамериканської версії було виключено багатоважкову задню підвіску. Двигуни від MK5 були наступними: 2,5-літровий (п'яти-циліндровий), який виробляє 170 к.с, а також економічно налаштований 2.0-літровий (дизельний) двигун TDI, що виробляє 140 к.с. Ще в наявності був запропонований турбо-гібридний двигун потужністю 149 к.с. Jetta Turbo Hybrid має розрахункову економію палива в 5,2 л / 100 км. 2013 Volkswagen Jetta Turbo Hybrid був представлений публіці у січні 2012 року на Північноамериканському міжнародному автосалоні. У Північній Америці базова модель (S в США, Trendline в Канаді) отримує 2,0-літровий 8-клапанний чотирьох-циліндровий двигун потужністю 115 к.с. і 169 крутного моменту.

Автомобіль 2012 року

Volkswagen Jetta 2012 доступний із газовим або дизельним двигуном, має місця для п’яти пасажирів та пропонується у декількох варіантах кузова. Основними конкурентами на ринку є Honda Civic, Mazda3 і Ford Focus. Стиль Jetta є консервативним, але елегантним. Автовиробник відмовляється від округлих елементів у дизайні на користь більш загострених. Особливості зовнішньої організації:

  • Стандартні 15-дюймові сталеві колеса

  • Стандартні електричні бічні дзеркала з підігрівом

  • Доступні 16- або 17-дюймові колеса

  • Доступні дзеркала з поворотними індикаторами

  • Доступний люк, протитуманні фари й хромовані акценти в дизайні

Jetta має місце для п'яти пасажирів. Задні місця складаються. Особливості внутрішнього оформлення та оснащення включають:

  • Моделі SE включають в себе шкіряну оббивку, круїз-контроль, центральний пристрій зберігання, центр підлокітник для пасажирів на задніх сидіннях

  • Додаткові особливості SE включають місця з підігрівом, шкіряне рульове колесо, з’єднання Bluetooth та супутникове радіо

  • Моделі SEL включають в себе навігаційну систему з сенсорним екраном та бортовий комп'ютер

На авто встановлений 2.0-літровий чотирьох-циліндровий газовий двигун, потужністю 115 к.с., який є базовим. Додатково пропонується 2.5-літровий п’яти-циліндровий двигун, потужністю 170 к.с., також додатковим є чотирьох-циліндровий дизельний двигун. Особливості технологічного оснащення автомобілів:

  • Доступний 2.0-літровий дизельний чотирьох-циліндровий двигун, потужністю 140 к.с. та із 236 крутного моменту

  • Газові двигуни ідуть в комплекті із п'яти-ступінчастою механічною або шести-ступінчастою автоматичною коробкою передач

  • Пари дизельних двигунів встановлюються із шести-ступінчастою механічною або шести-ступінчастою автоматичною трансмісією

Вартість такого авто становить від $2,096 до $17,160. Ціна залежить від деяких факторів, наприклад, стану автомобіля, тому вона може коливатись.

Volkswagen Jetta 2012 відомий як один із першокласних автомобілів німецького виробництва. Придбати саме це авто пропонує страховий аукціон AuctionExport, який перепродає підтримані транспортні засоби. Усі пропозиції щодо автомобілів можна знайти на сайті www.auctionexport.com. Туди вони попадають від дилерів США та Канади. Машини перевозяться до клієнтів із усіх міст України, зокрема до Кам’янця-Подільського. Потрібно для початку пройти реєстрацію та оформити власний депозит. Пошкоджені авто на продаж можна отримати у ближчому портовому відділенні.

Продаж Volkswagen Jetta 2012


 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion