2012 VOLKSWAGEN CC – німецькі стандарти високої якості

VOLKSWAGEN CC: основні характеристики та особливості моделі

Volkswagen CC (спочатку відомий як Volkswagen Passat CC) – чотирьох-дверний седан, який дебютував в січні 2008 року у північноамериканському міжнародному автосалоні в Детройті. За ствердженням Volkswagen, додаток CC означає «Comfort Coupé», хоча, автомобіль не є конструкційним відтворенням «coupé» через наявність чотирьох дверей. CC знаходиться десь між Passat і Phaeton – більша частина авто спроектована на основі Passat, розділяючи його колісну базу, хоча СС є на 27 мм (1,06 дюйма) довше, на 50 мм (1,97 дюйма) нижче та на 36 мм (1,42 дюйма) ширше, ніж Passat. Протягом семи років з моменту випуску автомобіля, Volkswagen здійснив продаж 300000 одиниць. Якийсь час Volkswagen просував CC в якості «спортивного автомобілю», але дорожні тести показують, що це далеко не відповідає реальності. У порівнянні з іншими середньо-розмірними седанами, Volkswagen CC оцінють як надзвичайно якісний та зручний автомобіль, але його підвіска занадто жорстка для того, щоб назвати цю модель спорткаром.
Volkswagen CC має 2,711 мм (106,7 в) колісну базу та декілька варіантів двигунів: 1,4-літровий двигун TFSI E85 (Фінляндія і Швеція), 1,8-літровий бензиновий двигун, 2,0-літровий бензиновий рядний чотирьох-рядний, 2,0-літровий двигун TDI з різними конфігураціями трансмісії, а також 3,6-літровий двигун VR6 (220 кВт (299 к.с.) з приводом на чотири колеса і 6-ступінчастою коробкою передач. Доступність того чи іншого двигуна залежить від країни.
У 2011 році Volkswagen CC  було оновлено. Відбулися зміни в інтер'єрі, що включали незначні модифікації дизайну центральної консолі та оновлену панель керування ACC. Ця конструкція також використовується в Passat Alltrack. Основні особливості оновленого випуску автомобіля складаються у наступному: покращене адаптивне управління шасі (DCC), ксенонові фари з системою Advanced переднього освітлення (AFS), оснащення Front Assist з системою «місто екстреного гальмування», системи Side Assist Plus та Lane Assist, розпізнавання дорожніх знаків.

Нові риси Volkswagen CC у випуску 2012 року

2012 Volkswagen CC відрізняється оновленою внутрішньою обробкою. Volkswagen оновив декілька стандартних кольорів, розбавивши їх різними варіантами темного дерева. Крім того, Volkswagen додав у випуск 2012 року новий аналоговий годинник, встановлений безпосередньо над системою радіоуправління.
2012 Volkswagen СС був розроблений, щоб конкурувати з іншими, так званими, «чотирьох-дверними купе», як Mercedes-Benz CLS-класу і Audi A7. CC 2012 року - це стильний, спортивний автомобіль, що вміщує чотирьох пасажирів. Усередині авто оформлено так само стильно, як і зовні: чотири окремі сидіння є зручними та оснащеними подушками безпеки.
2012 Volkswagen CC працює на  2,0-літровому GTI двигуні, що виробляє потужність 200 к.с. і 207 фунт/фут обертального моменту з турбонадувом. Крім того, випускається також Volkswagen CC Executiv, доступний тільки з повним приводом і шести-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Авто оснащене 3,6-літровим V-6 двигуном, який виробляє 280 кінських сил і 265 фунт/фут обертального моменту.
Можна виділити декілька основних переваг та недоліків 2012 Volkswagen CC. Отже, переваги:

  • паливозберігаючий та енергоекономічний турбо-двигун з чотирма циліндрами;
  • витончений і стильний інтер'єр;
  • великий список широких можливостей авто;
  • всі колеса моделі VR6.

І риси, які не дуже приваблюють у цьому автомобілі:

  • тільки чотири місця;
  • обмежений простір задніх сидінь;
  • занизька посадка.

Вартість цього авто коливається до 15,300 дол. Ціна автомобіля залежить від його поточного стану.

Придбати 2012 Volkswagen CC ви зможете на будь-якому автомобільному аукціоні, як, наприклад www.auctionexport.com. Тут ви зможете знайти більш, ніж 250 тис. різних моделей та запчастин до них.

Продаж 2012 Volkswagen CC

 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion