2012 NISSAN LEAF – екологічно чистий автомобіль, що з кожним роком стає все краще

Загальна інформація про авто Nissan Leaf

Nissan Leaf - компактний п'яти-дверний електромобіль (або хетчбек) виробництва компанії Nissan, який був представлений у Японії та Сполучених Штатах у грудні 2010 р., а потім, у 2011 р., в різних європейських країнах та Канаді. Nissan представив свій перший акумуляторний електромобіль, Nissan Altra, у Лос-Анджелесі в міжнародному автосалоні 29 грудня 1997 року. У 2009 році Nissan представила EV-11 - прототип електромобіля Nissan Leaf. Авто було виготовлене на базовій платформі Nissan Tiida (Versa в Північній Америці), але зі звичайним бензиновим двигуном, який був заміщений повністю електроприводом, і включав електродвигун потужністю 80 кВт (110 к.с.) / 280 Нм (210 фунті футів). Літій-іонний акумулятор потужністю 24 кВт-год. Забезпечує 175 км (109 миль) без підзарядки. Технологія EV-11 була раніше розроблена та випробувана на автомобілях EV-01 та EV-02, побудованих за допомогою повноприводного силового агрегату, який використовував Nissan Cube (Z11). Така технологія стала основою для створення майбутнього автомобіля, який зараз ми знаємо як Nissan Leaf.

Оновлені риси для випуску 2012 року

2012 Nissan Leaf - п'ятидверний компактний хетчбек, який має яскравий вигляд, який є новим і сучасним, як, наприклад, гібрид Toyota Prius. Nissan Leaf забезпечує простір на чотири місця і здатність розмістити п'ять пасажирів. Крім того, з Leaf 2012 року пересування на будь-яких дорогах буде зручним та комфортним.
Дизайн Nissan Leaf 2012 має декілька приємних оновлень: задні ліхтарі встановлені високо і вертикально, вони містять жолоби, наповнені червоними світлодіодними лампами. Внутрішнє оснащення авто також було трохи змінено. Замість двигуна з деякою кількістю циліндрів Nissan Leaf рухається за допомогою електричного двигуна, який керує передніми колесами та оцінюється у кіловат виходу. Двигун виробляє потужність 80 кВт (107 к.с.), яка примушує 3200-фунтовий автомобіль розігнатись від 0 до 60 миль / год за менш ніж за 10 секунд. Швидкість обмежена показником 90 миль / год.
Можна виокремити декілька плюсів та мінусів автомобіля цього року випуску. Отже, переваги:

  • більше не потрібно витрачати час на заправних станціях, тому що авто працює тільки на електричному двигуні;
  • просторий, тихий салон;
  • багато можливостей для водія;
  • секундне прискорення з місця;
  • інтелектуальна навігаційна система.

Та деякі недоліки:

  • обмежений діапазон круїзного контролю;
  • обмежені зарядні пункти;
  • домашній зарядний пристрій є необхідністю;
  • маленький багажник.

Ціна такої машини не буде вищою ніж 10,991 дол. Вартість цілком та повністю залежить від поточного стану транспортно засобу.

Придбати 2012 Nissan Leaf можна на автомобільному аукціоні www.auctionexport.com, який займається прямим експортом підтриманих авто до усіх міст України, беручі до уваги й Чернівці.
Щоб стати  майбутнім власником авто або будь-яких допоміжних частин до нього, необхідно зареєструватися і внести деяку суму, що складатиме особистий депозит клієнта. Після вибору автомобіля, ви маєте оплатити вартість автомобіля, далі AuctionExport розпочне транспортування. Важливо зауважити, що список авто оновлюється кожні 24 години.
Навіть з урахуванням оплати за перевезення та оформлення паперів, загальна вартість придбаного у AuctionExport автомобіля є значно меншою, ніж у місцевого дилера. До того ж, досвід AuctionExport зможе значно прискорити усю процедури експортування.

Продаж 2012 Nissan Leaf

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion