2012 KIA SOUL – авто, що отримало світове визнання, більше потужне та оновлене

Історія появи авто KIA Soul

Kia Soul - це п'яти-дверний кросовер з переднім приводом, який виробляється та продається по всьому світу компанією KIA, зараз ми можемо спостерігати розвиток другого покоління авто. Розроблена в дизайнерському центрі KIA у Каліфорнії, Soul дебютувала на Паризькому автосалоні 2008 року та випускається в Південній Кореї. Починаючи з 2014 року, KIA продає електричний варіант Soul EV у Північній та Центральній Америці, а також у Європі.

Концепція Soul була створена на початку 2005 року Майком Торпеєм. Будучи новим членом команди дизайнерів KIA в Ірвіні, штат Каліфорнія, він був відправлений до Кореї, щоб розробляти концепцію нового автомобіля.

Переглянувши телевізійний документальний фільм про кабанів та дізнавшись про їх важливість у корейській культурі, Майк зробив карикатурний начерк кабана, який носить рюкзак. "Нью-Йорк Таймс" повідомив, що "сила кабана є відображенням того, чого сам Торпей хотів би для нової моделі, спрямованої на зацікавленість міської молоді".

Згідно з новинами "Automotive", Soul критикували за "пластиковий" інтер'єр і жорстку їзду.  Обидва критерії, якість їзди та інтер'єр, були модернізовані протягом першого року випуску.

Перше покоління було продано зі стереосистемою, що включає програвач компакт-дисків, USB-порт для підключення до iPod і Sirius Satellite Radio. Додаткові функції включали динаміки, керовані на кермі, аудіо-управління та підключення Bluetooth. Деякі тематичні спеціальні видання включали 18-дюймові легко-сплавні диски, круїз-контроль, шкіряне рульове колесо, гоночні смуги, графічні зображення дракона, а також світлодіодні індикатори повороту.

2011 році KIA Soul була оновлена ​​з більш традиційними висувними ручками дверей, стандартною металевою внутрішньою обробкою, переробленою панеллю інструментів, а також інтегрованим ключем та пультом.

Риси, характерні для 2012 року

Для 2012 Kia Soul передбачений новий двигун з чотирма циліндрами, які збільшують потужність, та нова шести-ступінчаста передача. Оцінка палива покращилася для усіх доступних варіантів двигунів. Soul 2012 року отримує трохи оновлений зовнішній вигляд, маючи тепер закруглену передню частину, що нагадує Mini Cooper, але у Soul є короткі передні та задні виступи, а також досить скручене лобове скло.

Зовнішні функції включають в себе:

  • нові фари, світлодіодні денні вогні та модернізований бампер;
  • світлодіодні задні ліхтарі;
  • стандартні 15-дюймові колеса, доступні 16- та 18-дюймові колеса;
  • додатковий задній спойлер та протитуманні фари.

Салон:

  • п'ять сидінь, заднє сидіння може бути згорнуте, щоб розширити вантажний простір;
  • нова стереосистема Infinity premium stereo;
  • система зв'язку та розваг Uvo hands-free;
  • кондиціонер, нахил рульового колеса та стерео CD з USB та допоміжними входами;
  • тканинні сидіння;
  • додатковий пакет Premium включає шкіряну оббивку, підігрів передніх сидінь, автоматичне кондиціювання повітря, навігаційну систему (замінює Uvo) і пусковий пульт.

Керуючі пристрої:

  • базовий двигун Soul - це 1,6-літровий з 4 циліндрами, що виробляє 135 кінських сил;
  • 6-ступінчаста механічна трансмісія;
  • доступний 2.0-літровий двигун потужністю 160 к.с. та додаткова автоматична коробка передач.

Якщо побажали придбати авто, розраховуйте на ціну не більше 12,601 дол. Але вартість може змінитися в залежності від стану машини.

Бажаєте купити 2012 Kia Soul? Тоді до ваших послуг онлайн авто-аукціон www.auctionexport.com, який виставляє пошкоджені авто на продаж та експортує вживані авто з США в Україну, також і до Полтави.

Авто з Канади легко зможе надійти до вас у власність. Але спочатку потрібно пройти швидку реєстрацію та внести гроші на особистий депозит. Після цього до вашої уваги представлено великий список лотів кількістю у 250 тис. екземплярів. Обирайте та сплачуйте покупку, тоді AuctionExport почне перевезення.

Якщо складати разом суми, які коштує доставка автомобілів, оформлення паперів та інші тонкощі, загалом авто у AuctionExport значно дешевше, ніж у дилера за місцем. За цієї причини купити авто на цьому аукціоні – вигідне рішення.

 

Продаж 2012 Kia Soul

 

 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion