2012 KIA OPTIMA – зручний та комфортабельний седан із високотехнологічним оснащенням

Kia Optima як окрема модель

Kia Optima - це середній 4-дверний седан, вироблений Kia Motors з 2000 року. Optima був переглянутий та оновлений ​​в 2008 році, дебютуючи на Нью-Йоркському міжнародному автосалоні. Це оновлення включає нові стилі для зовнішнього оздоблення та задні фари. Окрім переглянутого зовнішнього вигляду, довжина також трохи збільшується приблизно на 70 мм (2,8 дюйма) до приблизно 4800 мм (190 дюймів) довжиною. Впроваджується також новий двигун, салон теж був переглянутий. Основні зміни у салоні - це перероблена панель інструментів та нова система Sirius Satellite Radio / AM / FM / MP3 / CD з допоміжним гніздом. На деяких ринках пропонується варіант супутникової навігації.

Новий 2.4-літровий двигун Theta II використовує подвійний безперервно мінливий часовий клапан (CVVT) та змінну систему впуску (VIS) для збільшення потужності до 131 кВт (176 к.с.). Крутний момент дорівнює 229 фунтів/фут. 2.7-літровий V6 має кілька змін порівняно з попередньою моделлю, хоча потужність збільшена до 144 кВт (193 к.с.), а крутний момент до 249 Нм (184 фунт / фут) при стандартній 5-ступінчастій автоматичній трансмісії. П'ятиступенева ручна трансмісія є стандартною в базовій моделі, а п'яти-ступінчаста автоматична є додатковою.

Нові риси для авто 2012 року випуску

Перероблений 2012 Kia Optima може похвалитися оновленим незвичайним дизайном, блискавичною динамікою руху та салоном, який є набагато кращим, ніж ті, які мають інші сімейні седани. Головними конкурентами Optima цього року стають Honda і Toyota.

Рівні конфігурації для автомобіля включають варіанти LX, uplow EX і спортивні SX, з безпружинними чотирьох-циліндровими двигунами із турбонаддувом. Салон Optima вражає своїм оздобленням. Матеріали хороші, з підкладеними поверхнями, а саме, вздовж дверних панелей і підлокітників. Приладова панель має деякі покращення, а саме, центральні елементи управління нахилені приблизно на 10 градусів до водія. Задні сидіння достатньо просторі, але, як і в Sonata, сидіння розташоване близько до підлоги. Обсяг багажного відділення, проте, вражає: на 15,4 кубічних футів Optima більше, ніж в інших авто цього ж класу. Тільки Sonata, Ford Fusion та Mazda6 мають значно більші показники.

Отже, головні риси авто 2012 року:

  • додаткові стандартні функції;
  • вибір двох чотирьох-циліндрових двигунів, включаючи турбодвигун із потужністю 274 к.с.;
  • доступна гібридна версія;
  • доступні місця з підігрівом і охолодженням, підігрів рульового колеса;
  • доступна аудіосистема із розпізнаванням голосу;
  • стандартна інтеграція USB / IPod.

У стандартній комплектації це авто коштуватиме 6,800 дол. Із додаванням якихось доступних функцій та оснащення, вартість збільшується до 14,900-15,000 дол. Але все ж таки варто пам’ятати, що ціна цілковито залежить від стану авто, наявності на ньому пошкоджень тощо.

Страховий аукціон www.auctionexport.com. пропонує на своєму сайті 2012 Kia Optima. AuctionExport допоможе здійснити придбання будь-якого авто, аукціон також вирішує питання із тим, як доставити авто з Канади та США до України, й до міста Одеса. AuctionExport виставляє понад 250.000 машин, при цьому постійно додаються нові машини з усіх аукціонів і від діючих дилерів Америки та Канади. Спеціалісти ураховують побажання покупця та суму, на яку він розраховує, коли підбирають авто.

Спочатку клієнту треба зареєструватись та внести грошовий вклад на власний депозит, яким потім він буде розраховуватись. Пошкоджені авто на продаж швидко досягають Україні. Отримати авто з США можна у ближчому портовому відділенні. Доставка автомобілів додається до загальної суми, із чого виходить, що купуючи у AuctionExport, покупець отримує не тільки якісне та унікальне авто, але й можливість реально заощадити гроші, сплачуючи у декілька разів менше ніж співпрацюючи із дилерами України.

Продаж 2012 Kia Optima

 

 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion