2011 VOLKSWAGEN JETTA – компактний автомобіль для усієї родини, надійний та міцний

Основні відомості про концепт Volkswagen Jetta

Виробництво Volkswagen Jetta було розпочато у 1979 році. Одним із найвидатніших поколінь цього автомобіля є друга генерація авто.

Серія Mark 2 - це найдовша лінія виробництво автомобілів, яка була запущена Jetta. Введене в Європу на початку 1984 року та в Північну Америку в 1985 році, друге покоління Jetta принесло найвищий рівень продажів для Volkswagen. Автомобіль закріпив титул найбільш продаваного європейського автомобіля в Північній Америці. Базований на загальній платформі Jetta, машина другого покоління була більшою, важчою та могла розмістити п'ять людей замість чотирьох, як у Mark 1. Зовнішні розміри збільшувалися по всіх напрямках. Загальна довжина збільшилася на 100 міліметрів (3,9 дюйма), колісна база зросла на 66 міліметрів (2,6 дюйма), а ширина збільшилася на 53 міліметра (2,1 дюйма). Підвіска в основному залишилась незмінною, хоча вона була трохи покращена, наприклад, за рахунок включення окремого підрамника передніх керуючих частин, що забезпечують шумоізоляцію, а також поліпшення гумових вкладок для всіх компонентів. Значно покращилася аеродинаміка, коефіцієнт опору дорівнював 0,36. З багажним відсіком 470 літрів (16,6 футів), багажник став майже настільки ж великими, як у деяких повно-розмірних американських седанів. Салон також збільшився на 14%.

Автомобілі, побудовані в Німеччині, були зібрані у новому (на той час) заводі в Вольфсбурзі. Завод був сильно сконцентрований на цій роботі, прагнучі покращити якість збірки. Нові технологічні модифікації другого покоління включали додатковий бортовий комп'ютер (іменований MFA від німецького), а також монтажні кріплення для зниження рівня шуму, вібрації та жорсткості. У 1988 році стала доступною більш технічно оснащена повністю електронна система впровадження палива. Таке розташування відоме як система керування двигуном Digifant.

Основні впровадження 2011 року

2011 Volkswagen Jetta, ймовірно, буде розглядатися як відходження від постійних стандартів Volkswagen, які завжди знаходили прояв у висококласних інтер'єрах, продуманих до найдрібніших деталей. Коротше кажучи, Jetta поступив у продаж в якості повністю оновленого автомобіля. Перероблений Jetta є приблизно на 3 дюйми довшим в цілому, разом із колісною базою. Задні фари трохи схожі на ті, що має Audi. Але навіть новий дизайн не допоможе виділити автомобіль у його класі - особливо враховуючи якість повністю переробленого Ford Focus, який є одним із найкрасивіших автомобілів. Найбільш використовуваним двигуном Jetta є 2,5-літровий п'яти-циліндровий, який виробляє 170 к.с. Отже, плюси, мінуси та основні риси, які маємо для автомобіля 2011 року. Плюси:

  • елегантний дизайн салону;
  • зручні передні сидіння;
  • висока якість їзди;
  • вдало спроектоване заднє сидіння;
  • великий багажник.

Недоліки:

  • нижча якість салону в порівнянні з попереднім випуском;
  • важко регулювати передні сидіння.

Головні особливості:

  • повністю перероблене авто;
  • значно нижча стартова ціна;
  • газ або дизельне паливо;
  • збільшене заднє сидіння.

Таке авто постачається для продажу за ціною, яка не перебільшує 12,103 дол. Але вартість не є постійною, все залежить від стану авто на момент його придбання.

2011 Volkswagen Jetta пропонує до продажу в якості лота страховий аукціон www.auctionexport.com – досвідчений експортер, який транспортує вживані авто з США та Канади до України, й до міста Маріуполь. Більш того, на AuctionЕxport можна знайти ще 250 тис. екземплярів різноманітних авто, список яких оновлюють кожні 24 години.

Що стати клієнтом потрібно зареєструватись та покласти гроші на особистий депозит. Після того, як покупець оформив заявку на авто та сплатив суму за машину, AuctionExport почне перевозити транспортний засіб. Пошкоджені авто на продаж, які розміщені на сайті, будут доставлені у самий короткий термін. Забрати авто з Канади можна у найближчому портовому відділенні.

AuctionExport пропонує найвигідніші умови, і це дійсно так. Доставка автомобілів та деяка сума за оформлення належних паперів, беремо сюди також і якісь інші витрати, у кінцевому підрахунку складе повну вартість авто. Але вона буде в декілька разів менша, ніж при покупці цієї ж самої машини по місцю.

Продаж 2011 Volkswagen Jetta

 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion