2011 HYUNDAI SONATA – якісний автомобіль, що поєднав стильний дизайн із потужністю двигуна

Поява Hyundai Sonata на міжнародному ринку

Hyundai Sonata - це машина середнього розміру, виготовлена південнокорейським виробником Hyundai з 1985 року. Перша покоління Sonata було представлена ​​в 1985 році. Поки оригінал продавався тільки в Південній Кореї, відбувався обмежений експорт в Канаду та Нову Зеландію, друге покоління 1988 року було широко експортовано.

Перша Sonata була випущена для того, щоб скласти конкуренцію Daewoo Royale та була побудована з використанням основних компонентів від Stellar. Вони включали круїз-контроль, автоматичні омивачі фар, енергетичні гальма, електричні дзеркала та багато іншогота. Sonata був доступний у двох варіантах в Кореї: Luxury та Super (останній доступний тільки з 2,0-літровим двигуном). На внутрішньому ринку Hyundai продали Sonata як звичайний сімейний автомобіль з використанням фрагментів, однак за тією причиною, що Sonata була заснована на платформі Stellar без будь-якої переробки, автовласники відмітили, що це авто не відрізняється від розкішної версії Stellar.

У 1987 році Hyundai додав два нових кольори для кузова, але продажі скоро скоротилися, і виробництво автомобіля було припинено у грудні того ж року. Sonata була продана лише на кількох ринках, наприклад в Кореї, а також на експортних ринках, таких як Канада та Нова Зеландія, як Stellar II. Автомобіль був представлений в Південній Кореї 4 листопада 1985 року. Він не відповідав стандартам викидів Сполучених Штатів і, таким чином, був недоступний на цьому ринку. Вибір двигуна включав 1,6-літровий Mitsubishi Saturn (доступний тільки за межами внутрішнього ринку), 1,8- та 2,0-літровий Mitsubishi Sirius.

Авто 2011 року та його особливості

У 2011 Hyundai Sonata з’являється новий двигун: з турбонаддувом, 274 кінських сил потужності та шести-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Sonata пропонує комфортне та плавне поводження на дорозі завдяки такому силовому оснащенню. Варіант SE випускається з базовим 2-л чотирициліндровим двигуном. Авто 2011 року більше схоже на Honda, ніж Hyundai, крім того, цей автомобіль зарекомендував себе краще, ніж Accord і Mazda6 обробки V-6.

Стандартні 18-дюймові колеса були збережені, розміри салону також не було змінено. Зручне водійське місце, матеріали по всьому периметру салону високоякісні. Hyundai Sonata 2011 року є однією з лише двох автомобілів на ринку, які отримали звання Top Safety Pick від Страхового інституту безпеки дорожнього руху у комплекті з позитивними відзнаками від загального рейтингу безпеки від федерального уряду. Серед основних рис авто виділяються наступні:

  • всебічно новий зовнішній та внутрішній дизайн;
  • високопродуктивний чотирициліндровий двигун;
  • шести-ступенева ручна або автоматична трансмісія;
  • стильний зовнішній вигляд;
  • вражаючий пробіг газу;
  • великий багажник;
  • широкий салон.

Придбати саме це авто можна за ціною 5,100 дол. Якщо додати усі запропоновані функції та елементи технологічного оснащення, тоді отримаємо вартість у розмірі до 13,100-13,200 дол. Важливо пам’ятати, що ціна залежить від наявності пошкоджень в автомобілі, тобто від його поточного стану.

Страховий аукціон www.auctionexport.com. займається експортом автомобілів до України. 2011 Hyundai Sonata є серед лотів, представлених на сайті. AuctionExport надає допомогу у тому, щоб підібрати машину, з урахуванням побажань клієнта та його фінансових можливостей. Крім того, експортер допомагає доставити авто з Канади та США до будь-якого міста України, й до Миколаєва включно. На сайті ви знайдете більше 250 тис. машин різних марок, моделей та років випуску. Кожного дня додаються нові екземпляри від усіх аукціонів і дилерів Америки та Канади.

Реєстрація на сайті є обов’язковою, далі потрібно активувати депозит, тому що він стане способом розрахунку. Це можна зробити шляхом внеску на нього деякої суми грошей. Пошкоджені авто на продаж доступні для кожного. Отримати авто з США можна у ближчому портовому відділенні України. Доставка автомобілів є частиною основної вартості, тому співпрацюючи AuctionExport, ви зможете зекономити кошти, отримавши при цьому хороший автомобіль та не прикладаючи ніяких зусиль.

Продаж 2011 Hyundai Sonata

 

 
We're here to Help You
x
Text Chat
Start Live Chat

Call us now

+1 416.900.3303 

Request a Call Back

Leave a Suggestion